Miya Cosmetics BEAUTY .lab Kalmerende melkachtige toner verzachtend voor gezicht en ogen 100 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Herstelt het huidcomfort en de natuurlijke pH-waarde en beschermt het huidmicrobioom

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

Miya Cosmetics BEAUTY .lab Kalmerende melkachtige toner verzachtend voor gezicht en ogen 100 ml

De melkachtige verzachtende tonic uit de BEAUTY.lab SOOTHING-lijn is ontworpen voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige en atopische huid van gezicht en ogen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en werkingen van het tonicum:

-Fucocert®: Het is een natuurlijk polysacharide met een hydraterende en verzachtende werking. Het maakt de huid zacht en soepel en geeft een gevoel van comfort.

-Suikerbetaïne: hydrateert en maakt de huid langdurig glad, terwijl het de hydrolipidenbalans van de opperhuid ondersteunt.

Centella asiatica extract: Helpt roodheid te verminderen, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen.

-Boswellia serrata-extract: Verzacht irritaties, maakt de huid elastisch en maakt deze glad. Helpt het gevoel van beklemming te elimineren.

-Zoete amandelolie: herstelt de gladheid van de huid, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en een droge huid. Bovendien hydrateert en voedt het de huid.

-Allantoïne: ondersteunt de regeneratie van beschadigde opperhuid, verzacht roodheid en irritatie, waardoor de huid er gezonder uitziet.

-Vitamine E: Beschermt tegen externe factoren, regenereert en maakt de huid elastisch.

-Inuline: Het is een natuurlijk prebioticum dat zorgt voor het microbiologische evenwicht van de huid, waardoor een goed microbioom wordt versterkt en behouden.

Deze melkachtige tonic heeft multidirectionele effecten, die zijn bevestigd in toepassings- en apparaattests:

-Toon: herstelt het huidcomfort en de natuurlijke pH-waarde en beschermt het huidmicrobioom.

-Verzacht en kalmeert: kalmeert irritatie, roodheid en branderigheid en geeft verlichting aan de huid.

-Langdurige hydratatie: handhaaft het juiste vochtniveau in de huid en elimineert uitdroging.

-Verzacht en vermindert de ruwheid van de huid: maakt de huid zacht en fluweelachtig aanvoelt.

-Bevordert regeneratie: Versterkt de beschermende barrière van de opperhuid, wat bijdraagt aan het gezonde uiterlijk van de huid.

De tonic is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, ale wordt vooral aanbevolen voor de gevoelige, atopische, vasculaire huid, met rosacea of gevoelig voor irritatie. De lichte, fluweelzachte textuur bevat geen geurstoffen, waardoor het geschikt is voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels aan op een schone hand en dep zachtjes in de gereinigde, droge huid van gezicht en ogen, zonder wattenschijfjes te gebruiken. Niet spoelen. Gebruik elke ochtend en avond, vóór het aanbrengen van serum of crème. Het laat geen olieachtig laagje achter, plakt niet en verstopt de poriën niet.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, Prunus Amygdalus Dulcis-olie*, betaïne*, inuline*, Centella Asiatica-extract*, allantoïne, Brassica Campestris-zaadolie*, Boswellia Serrata-extract*, biosacharidegom-1*, fructose*, tocoferylacetaat, Magnesium Silicaat*, xanthaangom*, cetearylalcohol*, glycerylstearaat SE*, inulinelaurylcarbamaat*, titaniumdioxide*, Quartz *, melkzuur*, natriumlevulinaat*, kaliumsorbaat, glycerylcaprylaat*, natriumanisaat*, natriumbenzoaat. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114022
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904804150549

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies