Stars from the Stars Rocket Science Rubber Base Hybride basis /018/ 5 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Ontdek ruimtetechnologie die je nagels niet alleen mooi, ale ook sterk en gezond maakt!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Rocket Science Rubber Base Hybride basis /018/ 5 g

ROCKET SCIENCE RUBBER BASE is een innovatieve basis die dient als kleur en versteviging in één product, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde rubberbindingstechnologie. Dit is de perfecte oplossing voor dunne, broze nagels die extra sterkte en flexibiliteit vereisen.

Waarom het speciaal is:

- Egaliseert de kleur en oneffenheden van de nagelplaat: egaliseert de kleur perfect en elimineert eventuele oneffenheden op het oppervlak van de nagelplaat.

-Verstevigt zwakke nagels: Dankzij rubberen bindingen versterkt de basis zwakke en zachte nagels, terwijl hun natuurlijke elasticiteit behouden blijft.

-Bovenbouw en verlenging tot 10 mm: Maakt een probleemloze bovenbouw van spijkers mogelijk, waardoor verlenging tot 10 mm mogelijk is.

-Verbetert de kleur van pastel- en neonkleuren: benadrukt perfect de intensiteit van pastel- en neonkleuren, waardoor de styling een uniek effect krijgt.

-Zelfnivellerend: eenvoudig aan te brengen, zelfnivellerende formule maakt het effect gelijkmatig en esthetisch.

ROCKET SCIENCE RUBBER BASE is verkrijgbaar in 10 pastelkleuren, zodat u de perfecte tint kunt kiezen voor verschillende stijlen, zoals French manicure , babyboomer of het effect van een natuurlijk verzorgde nagelplaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec. Het heeft een dispersielaag.

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

Alleen voor professioneel gebruik. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig. Stop het gebruik als irritatie optreedt. Uit de buurt van kinderen houden.

SAMENSTELLING

Dipentaerythritol Hexaacrylaat, Hydroxypropyl Methacrylaat, HEMA, Isobornyl Acrylaat, Dimethylacrylamide, Acrylzuur, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 77510. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115087
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905805280174

Stars from the Stars Rocket...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies