Claresa Bonding Base For Gel Primerbasis voor nagelgel 5 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Zuurvrije basis met unieke primereigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Claresa Bonding Base For Gel Primerbasis voor nagelgel 5 ml

Bonding Base for Gel is een innovatieve, zuurvrije basis met unieke priming-eigenschappen. De unieke formule is gemaakt om de hechting van de gel te vergroten, wat zich vertaalt in een langere stylingduurzaamheid en bescherming tegen chippen. Het product is volledig compatibel met alle Claresa-gels.

Belangrijkste kenmerken en eigenschappen van Bonding Base for Gel:

-Compatibel met alle Claresa-gels: de basis werkt perfect met de hybride gels van het merk en zorgt voor een consistente en duurzame styling.

-Zuurvrije formule: Veilige en zachte zuurvrije formule minimaliseert het risico op irritatie en allergieën, terwijl het de conditie van uw nagels verzorgt.

- Grotere hechting van de gel: Dankzij de priming-eigenschappen verhoogt de basis de hechting van de gel, wat zich vertaalt in duurzaamheid en weerstand van het stylen tegen beschadiging.

Bonding Base for Gel is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve hybride gelbasis die de hechting en duurzaamheid van het stylen verhoogt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag base aan op de voorbereide, ontvette nagel en verdeel deze over de nagel, bijvoorbeeld met een wrijvende beweging. Vervolgens uitharden in de lamp. Onder de basis kunt u een zuurvrije primer aanbrengen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115248
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819823486

Claresa Bonding Base For...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies