AA Baby hydraterende gezichts- en lichaamscrème-balsem 275 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Hydraterende crèmebalsem voor gezicht en lichaam is een unieke cosmetica die is ontwikkeld om de gevoelige huid van kinderen vanaf de eerste levensdagen te verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Baby vochtinbrengende crème-balsem voor gezicht en lichaam 275 ml

Hydraterende crèmebalsem voor gezicht en lichaam is een unieke cosmetica die is ontwikkeld om de gevoelige huid van een kind vanaf de eerste levensdagen te verzorgen. De hypoallergene formule, op basis van hoogwaardige plantaardige verzachtende middelen en katoenextract, is het hele jaar door perfect om de huid van je baby te verzorgen. De crème hydrateert en biedt comfort en beschermt de huid tegen uitdroging en de schadelijke effecten van externe factoren. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, ook na het baden en op een droge, schrale huid.

Wat maakt dit product uniek?

-Biedt intense hydratatie en verzachting, waardoor de huid glad en zacht aanvoelt, dankzij de eigenschappen van katoenextract en rijstolie.

- Ondersteunt het natuurlijke microbioom van de kinderhuid dankzij het PREBIOTIC PROTECT-complex.

- Verzachtende oliën, zoals veganistische lanoline en avocado-olie, helpen overmatig waterverlies uit de opperhuid te voorkomen.

-Verzacht irritaties en helpt de natuurlijke lipidebarrière van de babyhuid te versterken.

-Bevat geen kleurstoffen of geurstoffen.

Dit product is uitvoerig dermatologisch getest op mensen die lijden aan allergische huidaandoeningen en heeft een huidneutrale pH-waarde. Ontdek het geheim van een zachte huidverzorging voor uw kind.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laagje crème aan op de gereinigde, goed gedroogde huid van gezicht en lichaam. Masseer zachtjes tot het is opgenomen. Gebruik afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Polyglyceryl-3-distearaat, Pentyleenglycol, Bis-Diglycerylpolyacyladipaat-2, Cetearylalcohol, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Glycerylstearaat, Glycerylstearaatcitraat, Hydroxyacetofenon, 12, Betaïne, Inuline, Allantoïne, Persea Gratissima-olie, alfa-glucaanoligosaccharide, Gossypium Herbaceum-zaadextract, Oryza Sativa-zemelenolie, Panthenol . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112948
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116081601

AA Baby hydraterende...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies