Miya Cosmetics BODY .lab verstevigende en gladmakende bodylotion AHA zuren + vitamines 200 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Het werkt zowel op het huidoppervlak zelf als op het algehele uiterlijk en de conditie ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Miya Cosmetics BODY .lab verstevigende en gladmakende bodylotion AHA zuren + vitamines 200 ml

De bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de huid die last heeft van keratosis pilaris en oneffenheden moet wegwerken. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten waardoor het opvalt:

-Licht hydraterende formule: De balsem heeft een lichte en hydraterende formule die geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige. Hierdoor wordt de huid voldoende gehydrateerd zonder deze te verzwaren.

-AHA-zuurcomplex: Het product bevat glycol- en melkzuren die helpen het huidoppervlak glad te maken, de zichtbaarheid van rode puistjes te verminderen en de huid te verzorgen met symptomen van keratosis pilaris. Deze zuren egaliseren ook de huidtint.

-Vitaminen (E, PP, provitamine B5): Deze vitamines hydrateren en verzachten de huid, elimineren droogheid en ruwheid. Bovendien versterken ze de beschermende barrière van de huid en verbeteren ze de algehele conditie.

-Guarana-extract: Ondersteunt de huidversteviging en zorgt voor een verstevigend effect.

-Duizendbladextract: kalmeert de geïrriteerde huid en verbetert de elasticiteit.

-Aloë Vera-sap: Dit ingrediënt staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen en kan de verschijning van puistjes helpen verminderen.

-Ceramiden, sheaboter, zoete amandelolie: deze ingrediënten regenereren de huid en zorgen voor comfort.

-Trehalose, ureum, hyaluronzuur: deze stoffen helpen bij extra hydratatie van de huid en herstellen de zachtheid ervan.

De balsem kan over het hele lichaam worden gebruikt of plaatselijk op geselecteerde delen van de huid die oneffenheden moeten gladstrijken, zoals dijen, kuiten en onderarmen.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid in een schone, droge huid. Gebruik dagelijks voor de verzorging van het ego lichaam of geselecteerde delen (armen, dijen, kuiten) die getroffen zijn door keratosis pilaris.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, Prunus Amygdalus Dulcis-olie*, ethylhexylstearaat*, glycerylstearaatcitraat*, glycerylstearaat*, cetearylalcohol*, Butyrospermum Parkii-boter*, Helianthus Annuus-zaadolie*, C15-19-alkaan*, melkzuur*, Tocoferylacetaat, Niacinamide, Panthenol , Glycolzuur, Fructose*, Ureum, Trehalose*, Allantoïne*, Natriumlactaat*, Maltose*, Natrium PCA*, Glucose*, Natriumhyaluronaat*, Ceramide NP.*, Ceramide AP*, Ceramide EOP *, Fytosfingosine*, Cholesterol, Aloe Barbadensis- Juice *, Paullinia Cupana-zaadextract*, Achillea Millefolium-bloemextract*, Xanthaangom*, Carbomeer, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Pentyleenglycol, Natriumlauroyllactylaat, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Parfum, Natriumhydroxide, Citroenzuur*, Natriumchloride. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114015
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804151164

Miya Cosmetics BODY .lab...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies