• -€ 6,00
  • topdeal
  • - € 6,00

Bielenda Professional SUPREMELAB hydraterende gezichtscrème SPF50 50ml

€ 17,60
€ 23,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 18,60

Een stabiel filtersysteem biedt een hoog beschermingsspectrum op het niveau van SPF 50 en beschermt de huid tegen UVA-, UVB- en HEV-straling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
18

Bielenda Professional SUPREMELAB hydraterende gezichtscrème SPF50 50ml

Deze hydraterende beschermende crème met een fluweelzachte formule is het perfecte product om de huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Het stabiele filtersysteem biedt een hoog beschermingsspectrum op het niveau van SPF 50 en beschermt de huid tegen UVA-, UVB-, HEV- ( blue light ) en IR-straling (infrarood, infrarood). De formule van de crème bevat moderne zonnefilters die de huid effectief beschermen tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Daarnaast bevat de crème kalmerende en hydraterende ingrediënten, zoals ceramiden, polyglutaminezuur, vitamine F, CICA (Aziatisch waternavelextract) en D- Panthenol . Hierdoor beschermt de crème niet alleen de huid, maar zorgt ze ook voor een gevoel van comfort, hydratatie en regeneratie van de hydrolipidenvacht. Het effect van het gebruik van deze crème is een gezond ogende, stralende huid. De crème heeft een comfortabele, hydraterende afwerking en een " glow "-effect, waardoor de huid fris en stralend wordt. Naast bescherming tegen UV-straling en fotoveroudering, hydrateert de crème de huid, verbetert de voeding dankzij de aanwezigheid van regenererende ingrediënten zoals ceramiden, vitamine F en polyglutaminezuur. Bovendien helpen verzachtende ingrediënten zoals Aziatisch Pennywort-extract (CICA) en D-Panthenol irritatie te verzachten en de huid te kalmeren. Deze vochtinbrengende barrièrecrème beschermt de huid niet alleen tegen zonnestralen, maar hydrateert, voedt en kalmeert de huid ook. De formule is geschikt voor mensen die een mooie en gezonde huid willen behouden en tegelijkertijd bescherming willen bieden tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. Gebruik zonnebrandcrème als laatste stap van je huidverzorgingsroutine in de ochtend. Geschikt voor gebruik onder make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerin, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Olivate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Tria zone, Sorbitan Olivate, Decyl Glucoside, Isoamyl Lauraat, Ethylhexylglycerine, Linolzuur, Panthenol, Butyleenglycol, Centella Asiatica -extract, Polyglutaminezuur, Linoleenzuur, Beta-Sitosterol, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Ceramide EOP, Propyleenglycol, Dimethicon, Glycine sojaolie (sojaolie), squaleen, natriumstearoylglutamaat, natriumlauroyllactylaat, microkristallijne cellulose, xanthaangom, dinatrium-EDTA, cellulosegom, ascorbylpalmitaat, tocoferol, citroenzuur, carbomeer, framboosketon, methylparaben, fenoxyethanol altijd op de verpakking.

112146
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052911

Bielenda Professional...

€ 23,60 € 17,60
group_work Toestemming voor cookies