EO Laboratorie Indyjskie Różowe Mydło-Scrub do ciała 450 ml (30-04-2023)

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Indiase roze bodyscrubzeep bevat meer dan 99,2% ingrediënten van plantaardige oorsprong, waaronder: druivenpitolie, biologische cacaoboter, citroengrasextract, gojibessen, gemalen perzikpitten - exfolieert zachtjes, hydrateert, bevordert de regeneratie van huidcellen, voedt en verzacht de huid.

Het product bevat geen SLS, parabenen en siliconen.

Actieve ingrediënten:

  • Druivenpitolie - hydrateert perfect en verzacht de huid, verfrist, verstevigt, verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid
  • Biologische cacaoboter - de gunstige effecten van cacaoboter zijn te danken aan het hoge gehalte aan vitamine E en polyfenolen, natuurlijke verbindingen met een breed werkingsspectrum. Polyfenolen hebben onder meer een remmende werking op ontstekingsprocessen. Ze hebben antioxiderende eigenschappen, waardoor ze de hoeveelheid schade verminderen en de processen van vernieuwing en regeneratie van huidcellen versterken. De huid is gezonder, elastischer en beter bestand tegen schadelijke factoren. Cacaoboter wordt gebruikt voor huidproblemen, eczeem, dermatitis, zonnebrand en meer. Het wordt al lang gebruikt om de elasticiteit van de huid te vergroten en het uiterlijk te verbeteren, maar ook om striae en littekens te voorkomen en te behandelen, bijvoorbeeld bij zwangere vrouwen.
  • Citroengras-extract - handhaaft een hoog niveau van hydratatie van de huid, herstelt de frisheid, verjongt.
  • Goji-bessen - behouden de natuurlijke bescherming van de huid, versterken het, verbeteren het uiterlijk.

Hoe te gebruiken: breng een kleine hoeveelheid zeep aan - scrub op de handen, masseer het lichaam, spoel af met water.

100115

Specifieke referenties

ean13
4627089430816

EO Laboratorie Indyjskie...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies