BodyBoom Matcha Sugar Peeling anti-cellulitis - Stimulerende metgezel voor groene ogen 100 G

€ 7,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Ik ben een Poolse, natuurlijke, anti-cellulitis en stimulerende bodyscrub met suiker. Ik ben gemaakt op basis van een natuurlijke (96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong) veganistische formule.
PS Net als jij hou ik niet van SLS, PEG's, parabenen en minerale oliën. Ik hou van dieren, natuurlijke ingrediënten, ik geef om het milieu en ik kom uit Polen!

HOE GEBRUIK JE MIJ?
Gebruik me 2-3 keer per week voor het beste resultaat:
1. Spring met mij onder de douche - bevochtig je lichaam, voeten, handen en gezicht met water. 2. Breng me aan op de huid en wrijf in cirkelvormige bewegingen. 3. Laat me 5 minuten op het lichaam zitten. 4. Spoel af en geniet van een goddelijke huid!
Breng na de peeling je favoriete BodyBoom cosmetica aan: Cellulitowy Zbawca firming body butter of Talented Artist modeling bodymilk.
Ik weet dat ik verleidelijk ruik, maar eet of drink me niet op. Als ik je in de gaten krijg, spoel het dan af met schoon water. Voordat je me over je hele lichaam aanbrengt, test je me de dag ervoor op een klein stukje huid. In geval van een allergische reactie, stop dan onmiddellijk met het gebruik van mij.
68000

Specifieke referenties

ean13
5903031255799

BodyBoom Matcha Sugar...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies