BodyBoom Sweet Coco Coffee Peeling 100 G

€ 8,09
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Nu iets voor zoete liefhebbers. Hou je van de geur van kokos? Heeft u zachte maar effectieve zorg nodig? Je had het niet beter kunnen doen. Nu zal ik, de Sweet Coco- peeling in de nieuwe versie van 100 g, voor lichaam en geest zorgen. Ik zal je een moment van vergetelheid geven tijdens onze avonden samen. U kunt er zeker van zijn dat ik zo goed mogelijk voor u zal zorgen. Dankzij de inhoud van kokosnootpulp exfolieer ik de opperhuid en draag ik vervolgens, dankzij mijn fantastische ingrediënten, bij aan de regeneratie en voeding van je huid.

Hoe mij te gebruiken?

Maak je lichaam nat met water en breng me aan op je huid, wrijf in cirkelvormige bewegingen. Met dit proces kunt u de huid reinigen van onnodige overblijfselen van dode opperhuid. Laat me 3 tot 5 minuten op het lichaam intrekken en spoel daarna af met water. Nu kunt u genieten van een echt gladde, gevoede en stralende huid.

WAT KAN IK JOU BIEDEN?


Ik help in de strijd tegen cellulitis

Ik masseer, scrub en stimuleer. Ik werk uitgebreid om voor de perfecte huid van je lichaam te zorgen. Ik activeer de microcirculatie en draag bij aan het verminderen van ongewenste sinaasappelschil. Ik verwijder de dode huid en maak je huid gevoed, zuurstofrijk en zacht verlicht. Je kunt bij mij thuis terecht, en ik zorg ervoor dat de crèmes en maskers die je gebruikt nog beter in de huid van je lichaam trekken.

Ik worstel met imperfecties

Ik heb exfoliërende eigenschappen en draag bij aan het verwijderen van dode huidcellen van je lichaam. Dankzij mij zal je lichaam perfect glad en gevoed zijn. Ik ben echter veel zachtaardiger dan mijn maatjes van de koffieploeg. Dit maakt het perfect voor de gevoelige huid. Je kunt kalm zijn, want bij mij ben je veilig. Ik heb ingrediënten die perfect samenwerken om een feilloos gladde huid te creëren.

Zeg stop een slecht gehydrateerde huid! Geen droge huid meer. De allesomvattende actie die u zal voorzien van exfoliatie en gladmaken is ook gericht op het verzekeren van de best mogelijke hydratatie. Dankzij het gehalte aan macadamia-olie geniet je van een stralende en zacht aanvoelende huid!

Het vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen op je huid. U kunt er zeker van zijn dat uw huid gelijkmatig zal stralen en dat het probleem met mogelijke verkleuringen slechts een trieste herinnering zal zijn.

68012
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903031254365

BodyBoom Sweet Coco Coffee...

€ 8,09
group_work Toestemming voor cookies