Ziaja Italiaanse vijgen douchegel 500 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

ziaja #ziaja" target="_blank" style="margin:0px;padding:0px;border:0px;color:#000000;" rel="noreferrer noopener">Ziaja Italian Fig Shower Gel is een veganistische cosmetica waarvan de formule op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong die zacht zijn voor zowel de huid als het milieu, de huid zachtjes reinigen en bijdragen aan de bescherming van haar microbioom.

Een van de actieve ingrediënten met een dergelijk effect is lanoline, dat overmatige verdamping van water uit de opperhuid voorkomt door de lipidebarrière te beschermen.

Dankzij deze eigenschappen reinigt de Figa Italian douchegel niet alleen de huid, maar verzorgt deze ook tijdens het wassen. Bovendien is het gemakkelijk af te spoelen en laat het een aangename fruitige geur achter op het lichaam.

Sollicitatie

Dagelijkse lichaamshygiëne onder de douche.

Gebruik

Breng de gel aan op een natte huid, spoel af na het wassen.

Ingrediënten (INCI)

Aqua ( Water ), cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, decylglucoside, inuline ( inuline ), fructose, PEG-120 methylglucosedioleaat, C12-13-alkyllactaat, natriumchloride, natriumbenzoaat, parfum (geur), Linalool, Hexyl Cinnamal , Hydroxycitronellal, Coumarine, Limoneen, Citroenzuur.

68156
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901887050308

Ziaja Italiaanse vijgen...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies