Barwa of Harmony White Musk doucheolie 440 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

strong Verwen je lichaam met de sensuele geur van verleidelijke muskus!

Als je op zoek bent naar een grondige reiniging, hydratatie en regeneratie van een veeleisende huid, is het de moeite waard om naar een olie te zoeken waarvan de actieve ingrediënten natuurlijk, plantaardig zijn - de huid wordt merkbaar helderder, gladder en volledig gehydrateerd.

Muskusolie voor de gevoelige en droge huid!

Het is belangrijk dat de samenstelling vrij is van chemische toevoegingen en schadelijke stoffen.

De olie is een veilige, veganistische cosmetica die geen kleurstoffen bevat.

De combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten die belangrijk zijn voor een stralende en gezonde huid en vitamines : jasmijn en lelie, die het hart vormen van de aromatische olie, evenals natuurlijke zoete amandelolie, olijfolie en vitamine E, maakte het mogelijk om een uniek product te creëren dat niet reinigt alleen grondig, maar hydrateert en verzorgt de huid vooral diep.

Gebruik:

  • Breng een kleine hoeveelheid van de cosmetica aan op een vochtige huid. Bij contact met water verandert de olie in een melkachtig schuim. Na het grondig wassen van het hele lichaam, afspoelen met lauw water.

Ingrediënten:

Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal , Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexeen Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

100525

Specifieke referenties

ean13
5902305001919

Barwa of Harmony White Musk...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies