Barwa Colours of Harmony Bodyboter Rose 220 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

strong Sensuele rozenboter Colours of Harmony!

Als je wilt genieten van een verrassend gladde en gehydrateerde huid, verzadigd met het aangename aroma van wilde roos, is het de moeite waard om naar rozenboter uit de Barwy Harmonii-serie te grijpen, rijk aan actieve natuurlijke ingrediënten - zoete amandelolie, sheaboter en vitamine E. roos, romige mousse verzorgt de huid op milde wijze, hydrateert haar diep en maakt haar onweerstaanbaar zacht!

Effectieve bescherming en regeneratie voor de droge huid!

Boter beantwoordt perfect aan de behoeften van een gevoelige en extreem droge huid - dankzij zijn unieke samenstelling herstelt boter de opperhuid en vormt er een beschermend laagje op.

Romige body butter Barwy Harmonii ROSE is een veilig product, dermatologisch getest.

In de samenstelling vind je geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, daarom is het geschikt voor veganisten.

Actieve ingrediënten:

  • Extract van wilde roos - heeft antiseptische, ontstekingsremmende en gladmakende eigenschappen door de werking van vrije radicalen te neutraliseren.
  • Natuurlijke zoete amandelolie - de olie bevat onverzadigde zuren die de opperhuid verzachten en de lipidenbeschermende barrière versterken.
  • Karitéboter - voedt, voedt en hydrateert de huid.
  • Vitamine E - een sterke antioxidant, heeft anti-aging eigenschappen en beschermt de opperhuid tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Gebruik:

Breng direct na het bad een kleine hoeveelheid van de cosmetica aan en geniet van een perfect gladde huid omhuld met de sensuele geur van wilde roos.

Ingrediënten:

Aqua , Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii-boter, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, caprylic/capric triglyceride, glycerine, ethylhexylstearaat, paraffinum liquidum, glycerylstearaat, dimethicon, ceteareth-20, PEG-100-stearaat, tocoferylacetaat, natriumpolyacrylaat, allantoïne, fenoxyethanol , Ethylhexylglycerine, Propyleenglycol, Rosa Canina-bloemenextract, Parfum, Cinnamylalcohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Butylfenyl Methylpropional, Linalool, CI 17200.

100528

Specifieke referenties

ean13
5902305002220

Barwa Colours of Harmony...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies