Cafe Mimi Body Scrub Koffie en Kaneel 120 g

€ 3,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Als je geeft om het effect van intense gladheid, pak dan deze scrub. Le Cafe Mimi suiker- en Peeling is een sterkere scrub dan zeepscrub.

Als je van oosterse koffie met kruiden houdt (of koffie in het algemeen), dan is deze cosmetica voor jou gemaakt. Let op, de geur stimuleert sterk de eetlust - maar het is niet geschikt om alleen te eten. ;)

Natuurlijke koffie en kaneel hebben een antioxiderende werking, verstevigen en regenereren huidcellen en helpen tegelijkertijd cellulitis te bestrijden. Karitéboter, ook aanwezig in de peeling, voedt en verzacht de huid.

Gebruik de cosmetica niet op een beschadigde of geïrriteerde huid. Voer voor het schillen een allergietest uit op een klein stukje huid.



Sucrose, Maris (Zee) Zout, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Glycine Soja (Sojaboon) Olie, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Coffea ( Coffee ) Zaadpoeder, Kaneel Cassia ( Cinnamon ) Poeder, Aqua , Cetearyl Alcohol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Polysorbaat-20, Silica Dimethyl Silylaat, Tocoferylacetaat
100907

Specifieke referenties

ean13
4627090995748

Cafe Mimi Body Scrub Koffie...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies