Fluff Body Mask Voedende & Regenererende Kombucha 150 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Bij stress en vermoeidheid eist elke avond zijn tol, het is tijd om ermee te beginnen gevecht. Hoe snel regenereren en de balans herstellen? Daar hebben we voor manier! Met ons lichaamsmasker zorg je voor een moment van zalige ontspanning, terwijl je wankele lichaam weer normaal wordt. Aromatisch, de citrusgeur van kombucha zal verlichting brengen door vermoeidheid te bestrijden en zenuwachtige spanning.

Voor wie?

Voor mensen die dromen van een goed gehydrateerde en gladde huid, maar ook voor degenen die intensieve regeneratie willen en een moment van vergetelheid na een zware dag.


Wat doet Kombucha Body Mask voor je huid?

zal regenereren, zal je omhullen met een krankzinnige geur, je zintuigen kalmeren en je in slaap wiegen. Zal het in de ochtend maken je wordt ontspannen en vol energie wakker en je huid ziet er prachtig uit stralend en zeker jonger!


Waarom Superfood Maansteen Extract, Passiflora Olie en Bloemolie Samenstelling?

Extract met maansteen reinigt en regenereert bovendien de huid helpt om zijn jeugdige eigenschappen te behouden. Het maakt haar worden helder en vol licht.
Passiebloemolie heeft een verjongende werking geruststelling. Dankzij het gehalte aan omega 6 EFA's, vitamines en mineralen regenereert het en voedt de huid. Bovendien voorkomt het als een geweldige antioxidant processen van huidveroudering. Passiflorine die erin zit werkt kalmerend en ontspannend, verlicht nerveuze spanning, stress en ontspant de spieren.
Een complex van rozen- en pioenroosolie, jasmijn, lavendel, kersenbloesem en oranjebloesem hydrateert en verzacht huid. Versterkt collageenvezels, verzacht irritaties en vermindert fijne rimpels, verbetering van de structuur. Beschermt cellen tegen photoaging, en houdt zo de huid glad en stevig.

Aqua , Olus-olie, Glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, Cetearylalcohol, Shorea Robusta-zaadboter, Glycine-sojaolie, Laurylglucoside, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, Cetylalcohol, Parfum, Passiflora Incarnata-zaadolie, Citrus Aurantium Amara -bloemenextract, Jasminum Officinale-bloem Extract, Lavandula Angustifolia Bloemextract, Paeonia Officinalis Bloemextract, Prunus Serrulata Bloemextract, Sambucus Nigra Bloemextract, Rosa Damascena Bloemolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Moonstone /Gehydrateerd Silica, Kaliumcetylfosfaat, Tocoferylacetaat, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur , Benzylalcohol, Natriumbenzoaat, Curcuma Longa-wortelextract, Acacia Senegal-kauwgom, Maltodextrine.

101024

Specifieke referenties

ean13
5902539713121

Fluff Body Mask Voedende &...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies