Nacomi Masło do ciała Pomarańczowy sorbet 100 ml (30-04-2023)

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Het is tijd voor sorbet op zijn best! Vraag je je af waarin? Natuurlijk, inclusief het lichaam! Dat is te danken aan strong Body Butter Orange Sorbet Je huid zal er vanaf het eerste gebruik verliefd op worden! Hydraterend, verstevigend, regenererend en de geur van waanzinnig geurig citrus in één Het moet iets bijzonders zijn!


Oranje betekent positief!
Stimulerend tot leven komt, is de geur van sinaasappel een van die dingen die je zullen raken direct na het openen van de boter. Denk dat dit nog maar het begin is! Kun je Dus stel je voor wat je lichaam zal voelen nadat je het op je huid hebt gebruikt? Wees gewaarschuwd! Het wordt een waar feest voor je zintuigen!

De kracht verborgen in sheaboter!
Dit Het is de wonderbaarlijke werking van sheaboter die je huid doet stralen natuurlijk gehydrateerd, geolied en mooi! Daar werkt het allemaal voor anti-cellulitis en gladmakend. Dus wat wil je nog meer?

Voor een acne-gevoelige huid!
Als je weet dat extract van sinaasappelschil een reinigend ingrediënt is en antibacterieel? Het is dankzij hem dat boter zonder angst kan zijn gebruikt door mensen die vatbaar zijn voor acne.

Sollicitatie

Boter voor het lichaam moet dagelijks worden gebruikt, vooral in het geval van bestrijding van cellulitis en het probleem van een droge huid. De boter moet ingesmeerd worden gelijkmatig op het oppervlak van de gereinigde huid totdat het is opgenomen kunstmatig. De natuurlijke ingrediënten van de crème hebben een positieve werking het eerste gebruik en de verstevigende effecten zullen al na enkele keren zichtbaar zijn weken regelmatig gebruik.

 

Samenstelling

Butyrospermum Parkii-boter, Macadamia Ternifolia-zaadolie, tocoferyl Acetaat, Citrus Aurantium Dulcis Schilolie, Limoneen, Linalool, Citral, Citronellol.
101029

Specifieke referenties

ean13
5901878685069

Nacomi Masło do ciała...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies