Nacomi Vanille Creme Brulee Bodyboter 100 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

  • Dankzij de strong consistentie kan de balsem met succes worden gebruikt voor het masseren van het hele lichaam, maar het wordt vooral aanbevolen bij de behandeling van het verminderen van bestaande striae en het voorkomen van de vorming van nieuwe. De natuurlijke cosmetica met karitéboter met de geur van vanille is een 100% natuurlijke balsem met intens hydraterende , huidverbeterende en verstevigende eigenschappen . Natuurlijke zoete amandelolie staat bekend om zijn sterke gladmakende en hydraterende eigenschappen, en in de natuurlijke geneeskunde wordt het gebruikt bij de behandeling van huidziekten - eczeem en psoriasis, en als een regenererend middel bij lokale irritatie en jeuk . De ecologische formule van de balsem is rijk aan antioxidanten die een positief effect hebben op de stevigheid en elasticiteit van de huid. De lotion bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen en parabenen, maar is rijk aan vitamine E - bestrijdt vrije radicalen en bevordert de aanmaak van collageen in de huid.

    Natuurlijke amandelolie geperst uit de zaden van de gewone amandel heeft rijke helende en regenererende eigenschappen voor de opperhuid. Gebruikt bij de behandeling van eczeem en psoriasis, wordt het aanbevolen voor mensen met een neiging tot een droge, gevoelige huid; hydrateert perfect en stimuleert de processen van natuurlijke reconstructie van beschadigde epidermis - daarom wordt het gebruikt in de strijd tegen striae en bij preventie. Natuurlijke cosmetica uit Burkina Faso is een uitstekende vochtinbrengende crème die de huidskleur regenereert en verbetert . Het hoge gehalte aan vitamines - A, E en F - zorgt ervoor dat sheaboter een intens ontstekingsremmend en hydraterend effect heeft en ook de natuurlijke processen van huidreconstructie verbetert . Boter dringt gemakkelijk door in de diepe lagen van de huid en verstevigt deze, dus wordt het aanbevolen bij anti-cellulitismassage. De natuurlijke formule van de boter verstopt de poriën niet , dus het kan worden gebruikt door mensen die worstelen met acne en neiging tot mee-eters.


  • Interessante feiten: natuurlijke zoete amandelolie heeft een zeer intens effect en voorkomt striae en vermindert striae . al bestaand. Deze eigenschap komt goed van pas tijdens de behandeling afslanken, omdat lelijke littekens beide verschijnen bij te snel aankomen en afvallen. Tijdens het vechten met bij overgewicht verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit, terwijl regelmatig gebruik van cosmetica met amandelolie helpt om een hoog niveau van hydratatie in alle huidlagen te behouden

Sollicitatie

Balsem met een natuurlijke samenstelling kan het dagelijks gebruikt worden voor het beste resultaat regenererende en gladmakende striae kan worden verkregen bij regelmatig gebruik sollicitatie. De cosmetica is zeer efficiënt, dus het is voldoende om aan te brengen breng een kleine hoeveelheid balsem aan op de gereinigde huid en verdeel met cirkelvormige uitstrijkjes bewegingen. In het geval van een intensieve anti-cellulitisbehandeling dient massage te worden gebruikt worden uitgevoerd van de onderste delen van het lichaam naar de bovenste delen (vanaf de kuiten in richting heupen en buik)

 

Samenstelling

Butyrospermum Parkii-boter, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, tocoferylacetaat, parfum.
101030

Specifieke referenties

ean13
5901878685168

Nacomi Vanille Creme Brulee...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies