Vis Plantis Voedende Bodylotion met Pompoen 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Voedende bodylotion Vis Plantis met pompoen is een geweldig antwoord op de behoeften van een droge huid met verminderde elasticiteit, onaangenaam gespannen na het wassen en vatbaar voor schilfering. Regelmatig gebruik van de balsem is een gemakkelijke manier om de conditie van de huid te verbeteren en overmatige uitdroging te voorkomen. Het product versterkt, voedt en verzacht de huid intensief en verstevigt en verstevigt deze bovendien.

Dankzij pompoenpitolie verzorgt de Vis Plantis lichaamsbalsem de droge huid door de lipidenbarrière te versterken en diep te voeden. Vetzuren in lijnzaadolie helpen het waterverlies van de huid te verminderen en ondersteunen het regeneratieproces. Fytosterolen die in de olie aanwezig zijn, hebben het vermogen om de collageensynthese te stimuleren en vitamine E helpt huidveroudering te voorkomen. Het gehalte aan karitéboter voedt en beschermt de huid intensief tegen schadelijke invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld tegen vorst, zon en wind).

Sollicitatie

Dagelijkse verzorging voor de droge en schilferige huid.

Gebruik

  • Breng een kleine hoeveelheid lotion aan op een schone en droge huid.
  • Masseer in cirkelvormige bewegingen totdat het volledig is opgenomen.
  • Gebruik voor het beste resultaat direct na het baden, waardoor de huid de actieve ingrediënten van het product sneller en effectiever opneemt.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , Ethylhexylstearaat, Butyrospermum Parkii -boter , Isopropylpalmitaat, Cetearylalcohol, Glycerine , Helianthus Annuus-zaadolie, Olus- olie , Glycerylstearaat, Linum Usitatissimum-zaadolie, Cucurbita Pepo -zaadolie , Hordeum Vulgare- poeder , Gehydrogeneerde plantaardige olie, Candelilla Cera, Ceteareth -20, Beta-Sitosterol, Squalaan, Glycine Soja-olie, Melkzuur, Tocoferol ( Vitamine E ) , Xanthaangom, Tocoferylacetaat, Natriumpolyacrylaat, Tetranatriumgluatamaatdiacetaat, Citroenzuur, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Alfa-isomethylionon , benzylsalicylaat, geraniol, hydroxycitronellal, limoneen, linalool

103255

Specifieke referenties

ean13
5907618132121

Vis Plantis Voedende...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies