Allvernum Nature's Essences Geparfumeerde Body Mist Roos en Geranium 125 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Hou je niet van zware parfums, maar wil je jezelf graag omhullen met een verfijnde geur die je imago een nog chiquer karakter geeft? Ga naar Allvernum Nature's rozen en geranium lichaamsmist Essences en geniet van aroma's geïnspireerd door de natuur.

De lichte formule van de cosmetica geeft de huid een langdurige frisheid en een sensuele geur gebaseerd op het mysterieuze aroma van zwarte roos, geaccentueerd met verfrissende akkoorden van geranium. De handige verpakking is perfect voor alle omstandigheden en garandeert een probleemloze toepassing, ongeacht of u een lange reis, veeleisende training of een romantische date plant. De verfijnde formule verstevigt en verzorgt het lichaam zachtjes dankzij de aanwezigheid van kalmerende panthenol, hydraterende glycerine en kostbaar rozenextract.

Geparfumeerde lichaamsmist Allvernum Nature's Essences roos en geranium is de keuze van elegante vrouwen die graag verleiden en intrigeren.

Hoe te gebruiken: Spray meerdere keren op het haar en de huid van het lichaam. Grijp naar de lichaamsmist Bergamot en Limoen van Allvernum Nature's Essences.

strong

INGREDIËNTEN/INGREDIËNTEN/INCI: AQUA ( WATER ), ALCOHOL DENAT., PARFUM (GEUR), PEG-40 GEHYDROGENEERDE CASTOROLIE, PROPYLEENGLYCOL, ROSA HYBRIDE BLOEMENEXTRACT, PANTHENOL , GLYCERINE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYLALCOHOL, NATRIUMBENZOAAT, KALIUMSORBAAT.

103339

Specifieke referenties

ean13
5901845531115

Allvernum Nature's Essences...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies