Allvernum Nature's Essences hydraterende hand- en douchezeep Lotus en Jasmijn 300 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

family :Oxygen, Arial, Tahoma, sans-serif;font-size:14px; ">
INDICATIES
< strong style="border:0px;background:transparent;margin:0px;padding:0px;"> ALLVERNUM NATURE'S ESSENCES Hydraterende hand- en douchezeep LOTOS JASMINE 300 ml

Allverne Nature's Essences - een drogisterijmerk, exclusieve verpakkingen, hoogwaardige recepten, gericht aan een groep klanten die op zoek zijn naar producten met een subtiel design. De producten in deze lijn zijn gebaseerd op een speciale formule en milde wasingrediënten.

Elk product maakt gebruik van speciale geurcomposities die zijn samengesteld door Franse parfumeurs.

Ze wassen en reinigen zachtjes, de huid wordt zacht, gehydrateerd en heerlijk geurend

Het achteretiket bevat interessante feiten over de gebruikte geurcomposities, ondertekend als
ACTIE
Lotus - is een symbool van absolute zuiverheid, het groeit uit donkere moerassen en blijft puur en onschuldig, de lotusbloem opent en sluit op het ritme van de zon, in de oosterse cultuur is het een heilige plant - met veel symbolische betekenissen.

Jasmijn - komt uit Azië, er moet 750 kg bloemblaadjes worden gebruikt om 1 kg essentie te produceren, in Indonesië symboliseert het zuiverheid en eeuwige liefde, de geur ontspant en ontspant.
HOE TE GEBRUIKEN
Breng de juiste hoeveelheid van het preparaat aan op een natte huid. Masseer in schuim en spoel af met water. Probeer ook Allvernum Nature's Essences Rose en Geranium Body Mist.
SAMENSTELLING
aqua ( water ), natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, glycerine, parfum (geur), cocamidopropylbetaïne, benzofenon-4, dinatriumedta, limoneen, natriumhydroxide, magnesium , gehydrolyseerd rhodophycea-extract, methylchloorisothiazolinon, magnesiumchloride, natriummethylparabeen, methylisothiazolinon , ca. 42090

samenstelling is aan verandering onderhevig. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking
103368
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901845530170

Allvernum Nature's Essences...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies