ONLYBIO Lovely Mommy verstevigende balsem tegen striae 200 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Deskundige zorg voor een uitzonderlijke huid

De huid van zwangere of postpartumvrouwen heeft unieke behoeften. Het moet zich aanpassen aan de baby die in de buik groeit, daarom wordt het blootgesteld aan uitrekken, wat striae kan veroorzaken. Het is volkomen natuurlijk en mooi tegelijk, maar dankzij goed geselecteerde cosmetica kunnen vrouwen zich meer op hun gemak voelen. De verstevigende balsem Lovely Mommy van Onlybio verzorgt op professionele wijze de tere huid van toekomstige en huidige moeders - verstevigt en verhoogt de elasticiteit.

In onze verstevigende lotion hebben we maar liefst 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong verwerkt die het veranderende lichaam teder verzorgen. Squalane en sheaboter verzorgen de huid intensief en voorzien deze van vocht. Gember ondersteunt de regeneratie, vooral tijdens de periode van bijzondere blootstelling aan stretching. Deze set wordt perfect aangevuld met Centella asiatica (Aziatische waternavel), die de huid in uitstekende conditie herstelt, glad maakt en verstevigt.

Voor wie is de Lovely Mommy verstevigende lotion bedoeld?

- voor vrouwen na de derde maand van de zwangerschap;

- voor moeders van wie de kinderen al op de wereld zijn, ook voor moeders die borstvoeding geven.

De formule is vegan en dierproefvrij, wat wordt bevestigd door de internationale organisatie Vegan Society. De balsem heeft ook het Cosmos Natural certificaat (toegekend door Ecocert Greenlife aan natuurlijke cosmetica) en de aanbeveling van de Poolse Dermatologische Vereniging.

Hoe te gebruiken: Masseer de lotion met zachte, cirkelvormige bewegingen in de gereinigde en gedroogde huid. Gebruik twee keer per dag - 's morgens en' s avonds, en u zult de beste resultaten merken.

Ingrediënten/Ingrediënten:  water,  Coco-caprylaat/caprate,  Butyrospermum  parkii  (Shea)  boter,  glycerine,  Cetearyl  alcohol,  Prunus  amygdala  dulcis  (Zoet  Almond )  olie,  propaandiol,      Glyceryl      stearaat,      Potassium      Cetyl      fosfaat,     glycerine,     squalaan,     Zingiber     officieel     (Gember)     Wortel     extract,     Centella     Aziatisch     extract, tocoferol,     Citroenzuur     zuren,     Helianthus     Annuus    (zonnebloem)    zaad    olie,    Benzyl    alcohol,    benzoëzuur    zuren,    dehydroazijn    zuren,       Potassium       sorbaat,       natrium       benzoaat,     parfum,     hexyl     Kaneel, Limoneen, Linalool, Citronellol, Geraniol.

103424
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811788991

ONLYBIO Lovely Mommy...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies