Bio -Oil Specialist Huidverzorgende olie voor littekens en striae 125 ml

€ 14,90
Inclusief belasting

Vermindering van de zichtbaarheid van striae en littekens

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Bio -Oil Specialist Huidverzorgingsolie voor littekens en striae 125 ml

Lichaamsolie is een product dat een oplossing kan zijn voor mensen met huidproblemen zoals striae, littekens, een ongelijkmatige teint en een algemene huidaandoening. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die veel verzorgingsvoordelen bieden. De ingrediënten in de olie zijn onder meer calendulaolie, lavendelolie, rozemarijnolie en kamilleolie. Deze natuurlijke ingrediënten hebben verzachtende, regenererende en verzachtende eigenschappen die de conditie van uw huid kunnen helpen verbeteren. Bovendien helpt de aanwezigheid van vitamine A en C in de olie de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

De voordelen van het gebruik van de olie zijn:

-Vermindering van de zichtbaarheid van striae en littekens.

-Verbetert de huidskleur.

- Verzacht de huid, waardoor deze glad en elastischer wordt.

Klinische onderzoeken bevestigen de effectiviteit van deze cosmetica en na slechts 2 weken gebruik merken veel vrouwen een verbetering in het uiterlijk van striae. Hoe langer je de olie gebruikt, hoe beter de verzorgingsresultaten zullen zijn. Het is ook vermeldenswaard dat de olie veilig is voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, wat betekent dat het tijdens deze perioden van het leven kan worden gebruikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik twee keer per dag gedurende minimaal 3 maanden. Tijdens de zwangerschap tweemaal daags gebruiken, vanaf het begin van het tweede trimester.

SAMENSTELLING

Praffinum Liquidum, Triisononanoïne, Cetearyl Ethylhexanoaat, Isopropyl Myristaat, Retinyl Palmitaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocoferylacetaat, Anthemis Nobilis Bloemenolie, Lavandula Angustifolia Olie, Rosmarinus Officinalis Bladolie, Calendula Officinalis Extract, Glycine Soja Olie, BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylaat, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexeen Carboxaldehyde, Limoneen, Linalool, CI. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114182

Specifieke referenties

ean13
6001159111597

Bio -Oil Specialist...

€ 14,90
group_work Toestemming voor cookies