Mydlarnia Cztery Szpaki Natuurlijke Linnen en Kamille Zeep 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Dankzij het hoge gehalte aan lijnzaadolie, sheaboter en cacaoboter wordt je huid niet alleen goed gereinigd, maar ook zacht, gladgestreken en gevoed

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Als je op zoek bent naar een zeep met een eenvoudige samenstelling, zacht voor de huid en een neutraal aroma, dan ben je hier aan het juiste adres. Linen & Chamomile Bar is onze interpretatie van delicatesse en plezier in Het bevat geen essentiële oliën, dus er is geen geur die een mogelijk irriterend effect zou kunnen hebben, waardoor de zeep met succes kan worden gebruikt door het hele gezin, inclusief kinderen.

ACTIE:

Dankzij het hoge gehalte aan lijnolie, sheaboter en cacaoboter is je huid na het gebruik van vlas- en kamillezeep niet alleen goed gereinigd, maar ook zacht, glad en gevoed. Gewoon - ontspannen. Het is een reep die, dankzij zijn kalmerende en helende eigenschappen, ideaal is voor de dagelijkse verzorging van de veeleisende, droge en allergische huid. Sommige mensen gebruiken het met succes om hun gezicht te wassen, omdat het geen onaangenaam gevoel van strakheid en uitdroging zou moeten veroorzaken, en tegelijkertijd werkt het goed, b.v. als reinigend cosmetisch middel na het verwijderen van de make-up.

We weten uit vele meningen dat naast de Miś-zeep het vlas- en kamilleblokje van onschatbare waarde is bij het tegengaan van de ongewenste effecten AZS (atopische dermatitis). Als je op zoek bent naar extra ondersteuning in de strijd voor een gekalmeerde, gevoede en zachte huid zonder irritatie, kijk dan ook eens naar onze Super Blend Body Butter - het zal de perfecte aanvulling zijn op deze zeep.

U hoeft echter geen gevoelige huid te hebben om vlas en kamille te gebruiken - het is voldoende dat u bij het kiezen van cosmetica de minimalistische samenstelling volgt en een zwak heeft voor eenvoudige, klassieke recepten op basis van natuurlijke ingrediënten zonder onnodige stoffen. Het is een zeep die niet alleen harten verovert door zijn werking, maar ook... uiterlijk. Door de toevoeging van kamille en lijnolie zijn er fijne plekjes en opgedroogde deeltjes zichtbaar in de structuur. Hierdoor trekt het de aandacht en presenteert het zich trots in de badkamer.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder de waterstroom, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig de huid van het hele lichaam ermee.

SAMENSTELLING

Verzeept: kokosolie, sheaboter, olijfolie, ricinusolie, cacaoboter, lijnzaadolie, kamillebloem.

103657

Specifieke referenties

ean13
5903641983624

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies