Mydlarnia Cztery Szpaki Peeling Zout Lavendel met Zee- en Himalayazout 250 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

< strong > Peeling Lavendel met een kenmerkende blauwe kleur bevat twee soorten zout: zeezout en Himalayazout. Hun taak is het mechanisch verwijderen van dode opperhuid van uw

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Salt Lavender Peeling met een kenmerkende blauwe kleur bevat twee soorten zout: zeezout en Himalayazout. Hun taak is het mechanisch verwijderen van dode opperhuid van je lichaam. Daarnaast heeft zout een zuurstofverhogende, antiseptische en ontstekingsremmende werking. effect op de huid, maar ook evenwichtig De werking wordt perfect aangevuld door: kokosolie, sheaboter, zoete amandelolie en candelillawas -  De scrub zit verpakt in een glazen pot.

ACTIE:

Essentiële oliën van lavendel en citroen die in de peeling zitten, laten de peeling fris en origineel ruiken. Het belangrijkste is echter dat dode huid geen kans krijgt. Zee- en Himalayazout in combinatie met kokosolie, sheaboter, zoete amandelolie en candelillawas maken de huid na gebruik glad en zacht. Maar het is het gehalte aan blauwe Franse klei (waaraan de scrub zijn schaduw te danken heeft) die deze cosmetica uniek maakt. Het staat bekend om zijn regenererende, ontstekingsremmende, verjongende en verstevigende eigenschappen. Het is een echte mineraalbom!

Zout zal niet alleen mechanisch verwijderen wat overbodig is, maar zal ook je huid van zuurstof voorzien, de pH in evenwicht brengen, antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Op zichzelf kan het ook een beetje irritant zijn - we hebben hier rekening mee gehouden en er een goed, voedzaam bedrijf voor gevonden. De belangrijkste zee- en Himalaya-bedrijven zijn: kokosolie, sheaboter, zoete amandelolie en candelillawas.

Zout, olie en was - dit trio kan op zichzelf wonderen verrichten, en laten we je eraan herinneren dat we een echt unieke blauwe Franse klei van de beste kwaliteit en vitamine E aan de peeling hebben toegevoegd.We zouden je kunnen aanmoedigen met mooie woorden, maar we zijn er zeker van dat de kwaliteit, het uiterlijk, de geur en het effect van deze cosmetica voor zich spreken. Het is meteen een sympathiek product, dus we zouden het leuk vinden als je het probeert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op je handen met behulp van de meegeleverde spatel (probeer dit zo te doen dat er geen water in de pot komt). Masseer intensief in het lichaam met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna af met warm water. De scrub laat een beschermend laagje achter op je huid - na gebruik hoef je geen lotion/body butter meer te gebruiken. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Zeezout, Himalayazout, Gefractioneerde Kokosolie, Sheaboter, Blauwe Klei, Zoete Amandelolie, Glycerine, Candelillawas, Essentiële Lavendelolie, Vitamine E, Essentiële Citroenolie.

103666
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983341

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies