Bielenda RENEW YOUR SKIN Voedend masker met ceramiden en slakkenslijm

Bielenda RENEW YOUR SKIN Voedend sheetmasker met ceramiden en slakkenslijm 1 stuk

€ 3,00
Inclusief belasting
117010

Intensief voedend masker dat de huid regenereert en hydrateert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Bielenda RENEW YOUR SKIN Voedend sheetmasker met ceramiden en slakkenslijm 1 stuk

Intensief voedend masker dat de huid regenereert en hydrateert. Het bevat ceramiden, die de beschermende barrière van de huid versterken, en slakkenslijm, dat de regeneratie versnelt, de huid gladder maakt en verstevigt. Het sheetmasker hecht perfect aan het gezicht en zorgt voor een optimale opname van actieve ingrediënten. Perfect voor eenmalig gebruik, geeft zichtbare resultaten na het eerste gebruik. Geschikt voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid. Verwijder het na 15 minuten en masseer het resterende product in de huid of was het af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, glycerylglucoside, Panthenol , squalaan, Snail , Lactobacillus-ferment, natriumhyaluronaat, Copper -1, saccharomyceslysaat-extract, bèta-glucaan, ceramide NP, serine, ceramide AP, fytosfingosine, cholesterol , Ceramide EOP, polysorbaat 20, natriumlauroyllactylaat, hydroxyethylcellulose, xanthaangom, butyleenglycol, pentyleenglycol, citroenzuur, algine, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, acacia-senegalgom, carbomeer, 1,2-hexaandiol, benzylalcohol, methylparaben, Fenoxyethanol, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, limoneen.

De volledige en actuele samenstelling is altijd beschikbaar op de productverpakking.

117010
veel

Specifieke referenties

Bielenda RENEW YOUR SKIN...

€ 3,00
group_work Cookie toestemming