Mydlarnia Cztery Szpaki super light Lichaamsolie Lavendel + Ylang 100 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

< strong > Cosmetica volledig samengesteld uit oliën van de hoogste kwaliteit, waaronder de beroemde lavendelolie, die zijn ontworpen om uw

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
strong Het is een goede reden voor ons om trots te zijn op het feit dat we erin geslaagd zijn een cosmetica te creëren die volledig is samengesteld uit oliën van de bovenste plank, waaronder de al beroemde lavendelolie, die is ontworpen om je te verwennen en te verwennen. Natuurlijke lavendelolie Lavendel + Ylang is ook een uiterst efficiënt product, dus je kunt het veilig delen met andere huisgenoten (mits je dat wilt natuurlijk - misschien waak je er angstvallig over). geven langdurig een heerlijke geur.Onze lavendelolie is alleen gebaseerd op plantaardige oliën en natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit, omdat we altijd hebben geloofd dat minder meer is.  

ACTIE:

Je vindt er onder andere gefractioneerde kokosolie in, waardoor we erin geslaagd zijn om de bovengenoemde snelle absorptie te ontwikkelen, en zoete amandelolie, die verleidt met zijn karakteristieke zoete aroma, de huid laat stralen, diep voedt, irritaties kalmeert en verwijdert dode cellen. Het is ook een bron van minerale zouten, eiwitten, magnesium, vitamines uit de groepen: A, E, D en B. Jojoba-olie daarentegen dankt zijn populariteit en effectiviteit aan het feit dat de chemische samenstelling sterk lijkt op de natuurlijke talg afgescheiden door de menselijke huid, waardoor hij perfect met haar overweg kan en haar voedt. Watermeloenzaadolie, rijk aan onverzadigde omega-vetzuren, voorkomt overmatig waterverlies uit de opperhuid, heeft een versterkend en anti-aging effect. Naast lavendelolie zorgen toegevoegde essentiële oliën ervoor dat onze cosmetische geur echt origineel is - fris, delicaat bloemig en een beetje, maar niet opdringerig, zoet. Lavendelolie is bekend en wordt niet alleen gewaardeerd om zijn mooie geur, maar ook om de eigenschappen die het met zich meebrengt. En dat zijn er veel. Lavendelolie draagt dankzij zijn unieke geur bij aan de ontspanning van nerveuze spanning. Natuurlijke lavendelolie heeft ook een slapende en kalmerende werking. Aan de andere kant is ylang-ylang-olie een natuurlijk afrodisiacum, heeft het een ontspannend en ontspannend effect.

Lavendel + ylang olie kan gebruikt worden op het hele lichaam en haar (als voedend masker). Mannen kunnen met succes onze superlichte baardolie gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid Lavendel+Ylang-olie aan op de handpalm en masseer het in de huid. Naar onze mening is de prettigste en meest effectieve manier om de cosmetica aan te brengen, na het baden op een licht vochtige huid.

SAMENSTELLING

Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrullus Vulgaris ( Watermelon ) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylaat*, benzylbenzoaat*, farnesol*, isoeugenol*, cinnamylalcohol*, citral*, citronellol*, eugenol*
*bestanddelen van natuurlijke etherische oliën.

103701
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983327

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies