Natura Siberica Natuurlijke Douchegel Frozen Berry Vitaminen voor de huid 400 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
Vitamine douchegel verrijkt met een overvloed aan vitamines, citroengras- en raapextracten zorgt voor een uitstekende schuimende, zachte reiniging van de huid, een echte bron van vitamines en voedingsstoffen voor de huid. Verzacht en geeft een gevoel van zachtheid.

Bessen hebben een versterkend en samentrekkend effect, maken de huid glad, hebben hydraterende, verzachtende en versterkende eigenschappen voor bloedvaten.

De planten en kruiden in deze formule zijn verzameld op het eiland Sakhalin, een van de meest mysterieuze en ontoegankelijke regio's van Siberië. Sakhalin wilde planten, die het ijs doorboren en onder de sneeuw groeien, hebben krachtige eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het schuimt. Spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Glycerine, Decylglucoside, Natriumchloride, Cocamidopropylbetaïne, Rubus Chamaemorus-fruitextract*, Helianthus Annuus-zaadolie*, Schizandra Chinensis-extractWH*, Rubus Arcticus-fruitextractWH*, Hippophae Rhamnoides-fruitolie*, Dasiphora Fruticosa-extractWH *, Eleutherococcus Senticosus ExtractWH*, Abies Sibirica Naald ExtractWH*, Salvia Officinalis Blad Extract*, Vaccinium Vulcanorum Fruit ExtractWH*, Citroenzuur

104237
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4743318118352

Natura Siberica Natuurlijke...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies