beBIO Ewa Chodakowska Chia Set en Japanse Kersenbloesem Douchegel 400 ml + Body Lotion 200 ml + Deo roll-o

€ 15,10
Inclusief belasting

BE BIO EWA CHODAKOWSKA Set van 3 producten CHIA EN JAPANSE KERSENBLOESEM

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

BE BIO EWA CHODAKOWSKA Set van 3 producten CHIA EN JAPANSE KERSENBLOESEM

Natuurlijke douchegel CHIA EN JAPANSE KERSENBLOESEM 400 ml

Natuurlijke beBIO douchegel met chiazaadextract en Japanse kersenbloesem bevat maar liefst 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is gemaakt van milde wasmiddelen, onder andere verkregen uit van kokosolie en koolzaad. Vervolgens werd het verrijkt met zeezoutmineralen die de werking van de huid ondersteunen dankzij de aanwezigheid van een complex van micro-elementen en minerale zouten van natrium (Na), magnesium (Mg) en calcium (Ca). De cosmetica heeft een delicate pH, reinigt zacht, voedt en hydrateert. De douchegel bevat natuurlijke extracten van chiazaden, Japanse kersenbloesem en natuurlijk aloëbladsap.

Chia-zaadextract is een geweldige antioxidant die beschermt tegen vrije radicalen. Japanse kersenbloesem hydrateert en verbetert de huidconditie. Aloëbladsap hydrateert perfect, kalmeert irritaties, voedt de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. De gel bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong. U zult een delicate, zoete en fruitige noot van de geur voelen.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten in de gel voor je huid.

Natuurlijke bodylotion CHIA EN JAPANSE KERSENBLOESEM 200 ml

Natuurlijke beBIO bodylotion met chiazaad extract en Japanse kersenbloesem bevat maar liefst 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De cosmetica hydrateert en verstevigt het lichaam, de huid wordt elke dag beter en beter. Heilzame ingrediënten verborgen in de natuurlijke balsem: sheaboter, cacaoboter en plantaardige oliën - voeden en versterken de beschermende barrière van de huid. Aloëbladsap kalmeert irritaties, hydrateert de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. De bodylotion bevat natuurlijke extracten van chiazaad, de Japanse kersenbloesem.

Chiazaadextract beschermt tegen vrije radicalen. Japanse kersenbloesem hydrateert en verbetert de huidconditie. De balsem bevat geuren van uitsluitend natuurlijke oorsprong. Je voelt een delicate, smakelijke en zoete geurnoot.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten voor je huid in de balsem.

Natuurlijke deo roll-on CHIA EN JAPANSE KERSENBLOESEM 50 ml

Natuurlijke beBIO roll-on deodorant op basis van natuurlijke aluin met chiazaad extract en Japanse kersenbloesem bevat 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. beBIO deodorant is gemaakt op basis van het natuurlijke mineraal aluin, dat de vorming van onaangename geuren effectief voorkomt. Het remt het natuurlijke en gezonde proces van zweten niet, maar voorkomt het vrijkomen van een onaangename geur. Aluin heeft een antibacteriële werking. Hierdoor zullen er zich geen microben ontwikkelen wanneer we deodorant op de huid onder de oksels aanbrengen. Op deze manier voorkomen we effectief de onaangename geur van zweet, die afkomstig is van ontbindende bacteriën. De natuurlijke deodorant is verrijkt met chiazaad extract en Japanse kersenbloesem.

Chiazaadextract beschermt tegen vrije radicalen. Japanse kersenbloesem hydrateert en verbetert de huidconditie. In de natuurlijke deodorant vind je ook aloëbladsap, dat irritaties kalmeert, de huid verzorgt en helpt de natuurlijke balans te behouden. beBIO deodorant bevat geuren van uitsluitend natuurlijke oorsprong.

104354

Specifieke referenties

ean13
5907608921025

beBIO Ewa Chodakowska Chia...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies