beBIO Ewa Chodakowska Granaatappel en Goji Bessen Set Douchegel 400 ml + Bodylotion 200 ml + Handcrème 75 ml +

€ 19,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
beBIO cadeauset met goji- en granaatappelextract.

Douchegel, lotion, handcrème en deodorant verzorgen je huid. De producten zijn gemaakt van meer dan 99% natuurlijke ingrediënten die van je lichaam houden. Probeer het zelf of geef het iemand cadeau.

In de set vind je:

• Natuurlijke Granaatappel & Goji Bessen Douchegel 400ml

Natuurlijke beBIO douchegel met goji- en granaatappelextract bevat maar liefst 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gemaakt van milde wasmiddelen, o.a. verkregen uit van kokosolie en raapzaad. Vervolgens verrijkt met zeezoutmineralen die de werking van de huid ondersteunen dankzij de aanwezigheid van een complex van micro-elementen en minerale zouten van natrium (Na), magnesium (Mg) en calcium (Ca). De cosmetica heeft een delicate pH, reinigt zacht, voedt en hydrateert. De douchegel bevat natuurlijke extracten van gojibessen, granaatappel en natuurlijk aloëbladsap.

Goji-fruitextract ondersteunt de beschermende eigenschappen van de huid, ontgift, versterkt en vitaliseert haar. Granaatappelextract kalmeert irritaties en verstevigt de huid. Aloëbladsap hydrateert perfect, kalmeert irritaties, voedt de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. De gel bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong. Je voelt de smakelijke, zoete en fruitige noot van de geur.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten in de gel voor je huid.

• Natuurlijke granaatappel & gojibessen bodylotion 200ml

Natuurlijke beBIO bodylotion met gojifruit en granaatappelextract bevat maar liefst 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De cosmetica hydrateert en verstevigt het lichaam, de huid wordt elke dag beter en beter. Heilzame ingrediënten verborgen in de natuurlijke balsem: sheaboter, cacaoboter en plantaardige oliën - voeden en versterken de beschermende barrière van de huid. Aloëbladsap kalmeert irritaties, hydrateert de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. De bodylotion bevat natuurlijke goji- en granaatappelextracten.

Goji-fruitextract ondersteunt de beschermende eigenschappen van de huid, ontgift, versterkt en vitaliseert haar. Granaatappelextract kalmeert irritaties en tintelingen. De balsem bevat geuren van uitsluitend natuurlijke oorsprong. U zult een delicate, zoete en fruitige noot van de geur voelen.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten voor je huid in de balsem.

• Natuurlijke deo roll-on Granaatappel & Goji Bessen 50ml

Natuurlijke beBIO roll-on deodorant op basis van natuurlijke aluin met goji- en granaatappelextract bevat 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. beBIO deodorant op basis van het natuurlijke mineraal aluin, dat de vorming van nare geurtjes effectief voorkomt. Dit product is een deodorant, geen anti-transpirant. Het remt het natuurlijke en gezonde proces van zweten niet, maar voorkomt het vrijkomen van een onaangename geur. Aluin heeft een antibacteriële werking. Hierdoor zullen er zich geen microben ontwikkelen wanneer we deodorant op de huid onder de oksels aanbrengen. Op deze manier voorkomen we effectief de onaangename geur van zweet, die afkomstig is van ontbindende bacteriën. De natuurlijke deodorant is verrijkt met extracten van goji en granaatappel.

Goji-extract ondersteunt de beschermende eigenschappen van de huid, ontgift, versterkt en vitaliseert haar. Granaatappelextract kalmeert irritaties en verstevigt de huid. In de natuurlijke deodorant vind je ook aloëbladsap, dat irritaties kalmeert, de huid verzorgt en helpt de natuurlijke balans te behouden. beBIO deodorant bevat geuren van uitsluitend natuurlijke oorsprong.

Roll-on deodorants zijn effectiever en efficiënter dan sprays, ze zijn ook handig voor zowel thuis als om mee te nemen naar de sportschool of onderweg. Wist je dat de spray gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid en zelfs voor het leven? Aangename nevel, maar vernevelde stoffen kunnen de luchtwegen irriteren en sensibiliseren.

Let op: gebruik geen deodorant na het scheren, breng aan op een schone, droge huid onder de oksels. Niet gebruiken op beschadigde en geïrriteerde opperhuid.

In natuurlijke deodorant zitten geen gevaarlijke ingrediënten voor je huid.

• Natuurlijke versterkende en vitaliserende handcrème met Goya en Granaatappelfruitextract 75ml

De handcrème bevat 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Goji-fruitextract ondersteunt de beschermende eigenschappen van de huid, versterkt en vitaliseert deze. Granaatappelextract kalmeert irritaties en tintelingen. Plantaardige oliën voeden en versterken de beschermende barrière. Aloëbladsap verzacht irritaties, hydrateert en regenereert de huid. De crème bevat natuurlijke plantaardige eiwitten die de huid van de handen voeden en versterken. De crème bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong, de toon van de geur is smakelijk, fris en fruitig.

104356

Specifieke referenties

ean13
5907731958554

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies