HHUUMM Lichaamsmassageborstel no.1 Tampico vezel 1 stuk

€ 15,00
Inclusief belasting

Droge lichaamsmassageborstel handgemaakt van beukenhout, dicht opeengepakt met Tampico

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Een massageborstel voor het droge lichaam, handgemaakt van beukenhout, dicht opeengepakt met natuurlijke Tampico agavecactusvezels. Verfijnde details, hoge kwaliteit en tevredenheid over de effecten van gebruik maken het product tot een van de meest populaire lichaamsverzorgingsmethoden die we zelf thuis kunnen doen.

Regelmatige massage geeft spectaculaire resultaten. Het stimuleert het immuunsysteem, verstevigt en verstevigt de huid en beïnvloedt ons welzijn. Het helpt om van spanning af te komen. Gedaan voor het ochtendbad, het stimuleert, 's avonds ontspant en ontspant het.

Lichaamsborstelen komt uit de Ayurvedische cultuur. Het belangrijkste doel is niet zozeer het verwijderen van dode huid, d.w.z. peeling, maar het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam die de oorzaak kunnen zijn van veel aandoeningen. Massage versnelt de stofwisseling en stimuleert het lymfestelsel. Het is ook een goede aanvulling op afslankbehandelingen. Het vermindert zwelling en het gevoel van zwaarte in de ledematen. Het ondersteunt de levering van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen van het lichaam. De borstel geeft zeer goede resultaten in de strijd tegen cellulitis, ingegroeide haartjes, ruwe ellebogen, knieën en onderarmen. Bevredigende effecten worden ook verkregen met "verse" rode striae.

Beoogd gebruik:
- cellulitis
- striae
- spierspanning
- zwelling
- gewrichtspijn
- afslanken
- verslapping van de huid
- verwijdering van vereelte opperhuid
- peeling
- ingegroeide haartjes

HOE TE GEBRUIKEN

  • We beginnen de massage altijd vanaf de onderkant van het lichaam, naar boven, naar het hart. We masseren de benen van de voeten tot de knieën en van de knieën tot de lies (voorkant) i do het bovenste deel van de billen (achterkant).

  • Wanneer we de buik bereiken, veranderen we onze beweging van glijden naar cirkelvormig en richten we de borstel met de klok mee.

  • De volgende fase zijn de handen - de massage wordt uitgevoerd van de vingers tot de schouders, de beweging eindigt onder de oksel of op het sleutelbeen.

  • Als onze huid het fijn vindt, kunnen we ook poetsen - decolleté, nek, borsten. Daarna starten we de massage vanuit de nek en maken we zachtere, cirkelvormige bewegingen

  • Gebruik bij het masseren van de borsten korte bewegingen vanaf de tepels, gevolgd door lange bewegingen van tussen de borsten, onder de borsten, naar de oksel.

  • Masseer bewegingen van de onderrug bij het staartbeen.

104473

Specifieke referenties

ean13
5903933025766

HHUUMM...

€ 15,00
group_work Toestemming voor cookies