Fluff Smoothing Body Cloud 150 g

€ 7,80
Inclusief belasting

De lichte textuur in de vorm van een delicate, pluizige wolk omhult de huid als een hydraterend kompres en het Happy Skin-complex zorgt voor het welzijn en de gewenste ontspanning.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BESCHRIJVING

Geef een grijze en ruwe huid een gezonde uitstraling en zijdezachte gladheid! Gemalen amandelmelk met macadamia en zoete amandelolie voedt, stimuleert de aanmaak van collageen en verstevigt, voorkomt de vorming van rimpels. De lichte textuur in de vorm van een delicate, pluizige wolk omhult de huid als een hydraterend kompres en het Happy Skin-complex zorgt voor het welzijn en de gewenste ontspanning.

< strong > Voor wie?
Voor mensen die willen dat hun huid fluweelzacht, elastisch en aangenaam aanvoelt.


Wat doet de Smoothing Body Cloud voor je huid?
Hydrateert en voedt de droge huid intensief. Het zal het trekkerige gevoel verminderen en de ruwheid van de huid verminderen. Het zal het voor een lange tijd stevig, zacht en elastisch maken.

 
Waarom Superfood Gemalen Amandelmelk?
Gemalen amandelmelk levert een verbazingwekkende dosis voedingsstoffen die nodig zijn om de huid te beschermen en in goede conditie te houden. Bestaande uit suikers, aminozuren, flavonoïden, mineralen en vitamine B, C en E, heeft het hydraterende, antioxiderende, antibacteriële en revitaliserende eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer met cirkelvormige bewegingen een geschikte hoeveelheid in de huid over het hele lichaam.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Parfum, Sodium Polyacrylate, Cyperus Esculentus Tuber Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gehydrogeneerde Lecithine , Gehydrogeneerde Olive Caprylyl Esters, Tocoferol, Triheptanoïne, Trilaurin, Silica Dimethyl Silylaat, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, Xanthaangom, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Benzylcinnamaat.

104599
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539715156

Fluff Smoothing Body Cloud...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies