• -25%
  • 25%

Apis Night Fever hydraterende lichaamswasgel 300 ml

€ 6,90
€ 9,20
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 9,20

Bad- en douchegel, bevat een complex van milde was- en vochtinbrengende stoffen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Bad- en douchegel bevat een complex van mild reinigende en hydraterende stoffen.

Night Fever Bad- en douchegel bevat een complex van mild reinigende en hydraterende stoffen. Verrijkt met hydraterende en kalmerende actieve ingrediënten: hyaluronzuur, extract van de vrucht van de Peruaanse Tara-boom, aloë vera, d- panthenol , (provitamine B5). Reinigt, voedt en hydrateert zachtjes en laat de huid achter met de geur van een adem uit het Oosten.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor dagelijks gebruik onder de douche en/of in bad. Breng de gel aan op een natte huid, was het lichaam, spoel grondig met water. Vermijd contact met de ogen. Voor het volledige effect van de verzorging raden we aan om de Night Fever-balsem te gebruiken met een gewone geurnoot die ruikt naar de adem van de Oriënt.

Hyaluronzuur - is een mucopolysaccharide dat collageen- en elastinevezels in de dermis met elkaar verbindt, in staat is om tussen de duizend en vierduizend keer meer water te binden dan zijn gewicht, en daarom wordt het gebruikt als een van de meest waardevolle vochtinbrengende factoren.

Peruviaans Tara-boomfruitextract - Bevat een driedimensionale, colloïdale matrix die rijk is aan oligosacchariden, waardoor het een hoge effectiviteit van langdurige hydratatie van de huid vertoont. Creëert een natuurlijke film die de hydrolipidenbarrière versterkt. Voorkomt transepidermaal vochtverlies van de huid.

Aloë - geeft de huid optimale hydratatie en elasticiteit, verbetert de bloedcirculatie door het werk van cellen te stimuleren, voedt en heeft antibacteriële eigenschappen. Het is rijk aan vitamine A, B, C, E en mineralen

D-panthenol (provitamine B5) - verzacht irritaties en rode huid.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

SAMENSTELLING

Sucrose, glycerine. Helianhus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie. Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, AlphaHsomethyl lonone. Citronellol, HydroxycitronellaI, Coumarine, Limonene, Cannabis Sativa (Hennep) Zaadolie, Phenoxyethano|, Caprylyl Glycol. Aloe -extract. Triticum Vu|gare (tarwe)kiemextract.

104866

Specifieke referenties

ean13
5901810005825

Apis Night Fever...

€ 9,20 € 6,90
group_work Toestemming voor cookies