Apis Olimp Fire Vitaliserende Lichaamsolie 300 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Aromatische, oriëntaalse en extreem intense olie, die je lichaam fluweelzacht en glad maakt en een intense dosis krijgt hydratatie en regeneratie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Aromatische, oosterse en extreem intense olie, die uw lichaam fluweelzacht en glad maakt, en ook een intensieve dosis hydratatie en regeneratie krijgt. De natuurlijke ingrediënten die erin zitten, maken de huid gevoed en glad, en de flexibiliteit zal aanzienlijk worden verbeterd.

In de samenstelling vindt u: Avocado-extracten, aloë vera en vlas, d.w.z. ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de gezonde conditie van de huid. De aanwezigheid van oliën: amandel, kokosnoot en zonnebloem ze houden je hele lichaam gehydrateerd.

Geurnoot: oriëntaals-bloemig, fris

wat ga je voelen? vanille, kasjmier, jasmijn, mandarijn, gember, ambergrijs

HOE TE GEBRUIKEN

Verspreid op een schone huid in cirkelvormige bewegingen en laat intrekken. Aanbevolen voor gebruik direct na het baden.

SAMENSTELLING

Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Coconut Glycereth-8 Esters, Parfum, Benzyl Salicylaat, Limoneen, Citronellol, Linalool, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Avocado Extract, Aloe Extract, Lijnzaad Extract, Almond Cosmetica (Olus-olie), fenoxyethanol, caprylylglycol, PEG-8, tocoferol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, citroenzuur.

Ingrediënten worden vermeld op het moment van publicatie. Controleer altijd de productverpakking om de samenstelling correct te verifiëren.

104870

Specifieke referenties

ean13
5901810006013

Apis Olimp Fire...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies