Etja Naturalny Olej Bio Avocado 50 ml

€ 4,23
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong >AVOCADOBOOM /Persea Scheffer/

De avocado komt uit het zuiden van Mexico, waar hij zich na enige tijd verspreidde naar tropische en subtropische klimaten in heel Amerika. Een boom uit de laurierfamilie wordt tot 20 meter hoog en draagt vruchten die avocado-peren worden genoemd. De vruchten rijpen 6 tot 8 maanden en nemen een ronde of eivormige vorm aan, waar ze worden geclassificeerd als steenvruchten. Het eetbare deel is het vruchtvlees, dat ongeveer 85% van het gewicht van de vrucht uitmaakt. Het levert de grondstof in de vorm van natuurlijke olie, die veel wordt gebruikt in cosmetica.

NATUURLIJKE AVOCADO-OLIE BIO /Persea Gratissim Olie/

Avocado-olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en dringt door tot in de diepere lagen. Het is een bron van 7 vitamines (ABDEHK-PP), onverzadigde vetzuren, mineralen en eiwitten. Hydrateert en revitaliseert de epidermis, vertoont een hoge compatibiliteit met natuurlijke huidlipiden, vult de lipidebarrière aan. Het bevat squaleen met ontstekingsremmende eigenschappen die zwellingen op de huid verzachten. Bedoeld voor de zeer droge, volwassen, ouder wordende en gevoelige huid. Het helpt in de strijd tegen psoriasis en eczeem.

ETJA 's BIO Avocado-olie is gemaakt van biologische grondstoffen en is 100% natuurlijk. Het heeft het BCS DE - ӦKO- certificaat

HOE TE GEBRUIKEN

  • thuis rechtstreeks op de huid aangebracht

  • vochtinbrengende massage op zich

  • behandelingen uitgevoerd in gespecialiseerde massageruimtes

  • Bad - voeg ongeveer een eetlepel (ongeveer 8-10 ml) toe aan een badkuip gevuld met min. (1/3) water, hydrateert intensief onze huid, die meestal wordt gedroogd door water.

  • Door zijn geurloze geur en neutrale kleur is het een ideale aanvulling op de productie van hoogwaardige zelfgemaakte crèmes.

  • voor de productie van professionele crèmes.

  • voetenbad

GESCHIEDENIS

De heilzame eigenschappen van avocado worden al zo'n 7.000.000 jaar gebruikt. BC in Mexico.

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele plaats

OORSPRONG

Mexico

01566

Specifieke referenties

ean13
5908310446172

Etja Naturalny Olej Bio...

€ 4,23
group_work Toestemming voor cookies