• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Herbaria Banfi Hajszesz Cafeïne Ginseng Haarlotion 250 ml

€ 9,10
€ 13,10
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 8,90

Cafeïne ginseng wrijven

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
30

Herbaria Banfi Hajszesz Cafeïne Ginseng Haarlotion

Cafeïne ginseng wcierka is gemaakt op basis van een alcoholisch ginseng-extract met haarversterkende eigenschappen en het vergemakkelijken van de penetratie van actieve ingrediënten. Het bevat stimulerende cafeïne, diep hydraterende niacinamide en pantenol , evenals gehydrolyseerde keratine met regenererende eigenschappen. Cosmetica wordt rechtstreeks geproduceerd uit kruiden, die worden verwerkt in planten van de fabrikant. Tijdens het productieproces worden de grondstoffen gesorteerd en gefilterd. Geen van de cosmetica is afkomstig van halffabrikaten, maar rechtstreeks van planten, waaraan ze hun heilzame eigenschappen te danken hebben!

HOE TE GEBRUIKEN

Het handigst is om de was aan te brengen met een pipet of een injectiespuit zonder naald. Masseer vervolgens de hoofdhuid. Voor betere resultaten raden we aan om de lotion een maand lang elke dag te gebruiken en daarna een week lang de behandeling te onderbreken

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol, glycerine, cafeïne, Panthenol , propyleenglycol, gehydrolyseerde keratine, niacinamide, Panax Ginseng-wortelextract, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, allantoïne, Aloe barbadensis- Juice , fenoxyethanol, dinatrium-EDTA.

103429
a lot

Specifieke referenties

ean13
5997005303579

Herbaria Banfi Hajszesz...

€ 13,10 € 9,10
group_work Toestemming voor cookies