Trust My Sister Haargel basis 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

Ben je op zoek naar een universeel product dat verlichting brengt voor je droge haar en hoofdhuid? Dankzij deze gel haarbasis geef je ze verlichting en een intense dosis hydratatie! De samenstelling van aloë vera sap, glycerine, kokoswater, berkenwater en panthenol dringt direct door tot in de diepere lagen, waardoor het optimale niveau van hydratatie lang behouden blijft. Bovendien kalmeert, verfrist en regenereert het perfect. Perfect als basis voor haaroliën of een hydraterend haarmasker.

Zwak en droog haar heeft versterking nodig over het hele oppervlak, van de wortels tot aan de punten. De gel-haarbasis, dankzij de ingrediënten die de huid en het haar beïnvloeden, geeft ze een intens hydraterende energie-injectie. Bovendien kunt u hiermee de werking van oliën versterken en de lokken beschermen tegen ongewenste belasting. Het hydrateert diep zowel de lokken als de hoofdhuid, verbetert de microcirculatie en vermindert vettigheid. De formule op basis van aloë-sap, glycerine, kokoswater, berkenwater en panthenol bindt water in het haar, waardoor overmatig uitdrogen wordt voorkomen. Het versterkt de haarzakjes, stimuleert de haargroei en vermindert haaruitval. Het maakt het haar glad, vol glans en beter geordend.

< strong >Hoe te gebruiken?

Als basis voor het oliën: verdeel de gel over gekamd (droog of vochtig) haar. Wrijf vervolgens de olie in en laat het een nacht staan.
Als hydraterend masker: 30 minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen. Gebruik tijdens avondverzorging.

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , Glycerine, Panthenol , Betula Alba-sap, Natriumpolyacrylaat, Cocos Nucifera-fruitextract, Citroenzuur, Dehydroazijnzuur, Parfum, Propaandiol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol.

102036
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539715163

Trust My Sister Haargel...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies