Mohani Precious Oil Hennepzaadolie 100 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Koudgeperste hennepzaadolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Mohani Precious Oil Hennepzaadolie

Koudgeperste hennepzaadolie met een veelzijdige, heilzame werking op verschillende soorten huid, haar en nagels. Verbetert de conditie van de vette, gecombineerde en acne huid. Het helpt de zichtbaarheid van puistjes en de neiging om terug te komen te verminderen. Het kalmeert snel de gevoelige en problematische huid, versnelt het regeneratieproces dankzij het gehalte aan waardevolle omega-3- en omega-6-vetzuren. Het is de moeite waard om naar Mohani-hennepolie te grijpen in geval van jeuk en schilfering van de opperhuid. Geweldig voor haar met een hoge porositeit, kroezen, broos, klittend, droog, beschadigd door verf- en stylingbehandelingen.Na het aanbrengen van olie op het haar, zijn ze vatbaarder voor styling, flexibel en mooi glanzend. Hennepolie een remedie voor een problematische en rijpere huid

- Ik normaliseer de vette en acne huid

- Egaliseert de huidskleur en vermindert verkleuring

- Versterkt dunne en broze nagels

- Verzacht de zeer gevoelige huid (gezicht, lichaam, hoofd)

- Zorgt perfect voor de gevoelige babyhuid

- Maakt de rijpere huid elastischer

HOE TE GEBRUIKEN

1. Alleen aanbrengen, rechtstreeks onverdund op de huid. Een kleine hoeveelheid aanbrengen op gezicht, hals en decolleté of over het hele lichaam en met zachte bewegingen inmasseren .

2. Combineer met een paar druppels Mohani-hyaluronzuur om een actief verzorgend serum te creëren , voeg een paar druppels toe aan je favoriete crème om de verzorgende eigenschappen te verrijken (methode die speciaal wordt aanbevolen voor de rijpere huid om de effectiviteit van de anti-aging crème te vergroten).

3. Meng met andere oliën om uw eigen unieke samenstelling te creëren die is afgestemd op de individuele behoeften van uw huid.

4. Breng spot aan op probleemgebieden, bijvoorbeeld puistjes

5 . Meng met een biologische etherische olie (link naar onze etherische olie hier) om je lichaamsmassage sensueler en ontspannender te maken.

6. Breng aan op de hoofdhuid - het moet worden afgewassen met een shampoo, bij voorkeur een delicate shampoo.

SAMENSTELLING

100% koudgeperste macadamianotenolie.

107824
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802720627

Mohani Precious Oil...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies