• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Bandi Trichoesthetic Tricho - reinigende peeling voor de hoofdhuid 100 ml

€ 11,10
€ 15,10
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 14,90

Het product reinigt en bereidt de hoofdhuid voor

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
35
Dostępny

Bandi Trichoesthetic Tricho - reinigende peeling voor de hoofdhuid 100 ml

Normaliserende scrub voor de hoofdhuid. Het product reinigt en bereidt de huid voor om actieve ingrediënten op te nemen. Dankzij het gehalte aan ureum en melkzuur verwijdert de peeling effectief het teveel aan eeltige opperhuid en externe onzuiverheden die een kristallisatielaag op het huidoppervlak vormen.

Contra-indicaties:

Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat. Vermijd contact van het preparaat met de ogen en slijmvliezen. Het wordt afgeraden om kapperschemicaliën (verven en permanent golven) te gebruiken gedurende een week na het aanbrengen van Tricho-peeling. Bij gebruik van het preparaat op een haarloze hoofdhuid wordt bescherming tegen blootstelling aan de zon en UV-straling aanbevolen.

HOE TE GEBRUIKEN

De peeling is bedoeld om één keer per week te gebruiken. Breng het preparaat aan op de hoofdhuid, masseer zachtjes. Was na 10 minuten je huid met shampoo. De beste resultaten worden bereikt door volledige trichologische behandelingen uit te voeren met gebruik van andere preparaten uit de Tricho-esthetic lijn.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , propyleenglycol, Olive PEG-7-esters, ureum, melkzuur, natriumchloride, polyacrylaat crosspolymeer-6, polysorbaat 20, allantoïne, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract, triacetine, caprylylglycol, natriumhydroxide, T- Butylalcohol, parfum/geur, hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

68432
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138903186

Bandi Trichoesthetic Tricho...

€ 15,10 € 11,10
group_work Toestemming voor cookies