Ziaja Antioxidant Haarconditioner en lichaamsbalsem 160 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De hyaluronformule met conditionerende biotine hydrateert en maakt de huid perfect glad, waardoor deze een gezonde glans krijgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Antioxidant Haarconditioner en lichaamsbalsem 160 ml

Ziaja Antioxidant Hair Conditioner and Body Balm is een veganistisch product waarbij maar liefst 97% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Deze hyaluronische SOS conditioner is een redding voor beschadigd haar en een droge huid en biedt intensieve verzorging.

Belangrijkste kenmerken en effecten van de conditioner:

-Verzacht en hydrateert de huid: de hyaluronformule met conditionerende biotine hydrateert en maakt de huid perfect glad, waardoor deze een gezonde glans krijgt.

-Versterking en disciplinering van het haar: de conditioner versterkt en disciplineert de haarstructuur merkbaar, waardoor de elasticiteit ervan verbetert.

-Aangename geur: het product laat een aangename geur achter op de huid en het haar, waardoor uw verzorging een fris gevoel krijgt. Het bevat een beschermende antioxidant, hyaluronzuur, biotine, vitamine B3, B5, B6, versterkende conditioners en thermaal water met sporenelementen.

-De dikke consistentie van de conditioner zorgt voor een actieve verzadiging van de huid en het haar met voedingsstoffen.

-Praktisch en comfortabel in gebruik, vooral aanbevolen na de zomer, zwemmen in zwembaden of zout water.

Ziaja Antioxidant Hair Conditioner and Body Balm is een uitgebreide verzorging die de huid en het haar een gezonde en stralende uitstraling geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid conditioner op uw handen en masseer dit in het haar of de haarpunten. Gebruik het ook als bodylotion en laat het intrekken totdat het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), isopropylmyristaat, cetearylalcohol, distearoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat, cetylpalmitaat, dimethicon, ceteareth-20, PCA glyceryloleaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, argania spinosapitolie, niacinamide, biotine, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat , Pyridoxine HCl, Maltodextrine, Natriumzetmeeloctenylsuccinaat, Silica, Natriumhyaluronaat, Camellia Japonica Zaadolie, Zeewater, Glycerine, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Capryl/Caprinetriglyceride, Inuline, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, alfa-isomethylionon, geraniol, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115770
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887057161

Ziaja Antioxidant...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies