SkinTra C The Light Serum met vitamine C Tetra 10% 30 ml

€ 25,40
Inclusief belasting

Serum met een natuurlijke finish dat 10% van de meest stabiele vorm van vitamine C bevat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

SkinTra C The Light Serum met vitamine C Tetra 10% 30 ml

SkinTra - C The Light is een gezichtsserum met een natuurlijke finish dat 10% van de meest stabiele vorm van vitamine C bevat, namelijk ascorbyltetraisopalmitaat. Hieronder staan de belangrijkste ingrediënten en werkingen van het serum:

-10% Vitamine C (ascorbyltetraisopalmitaat): verheldert verkleuringen, stimuleert de collageensynthese, ondersteunt de elasticiteit van de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen, beschermt gevoelige onverzadigde vetzuren in de hydrolipidenbarrière van de huid.

-Adenosine: Vermindert de zichtbaarheid van rimpels in het gezicht, verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid, heeft ontstekingsremmende en regenererende eigenschappen, egaliseert de huidskleur,

-Peptide Epidermal Growth Complex: Een biotechnologisch complex verkregen door microbiologische fermentatie, bevat vijf verschillende groeifactoren: IGF-1, EGF, zure FGF, basic FGF en VEGF, vitamine B9 en een aminozuur, groeifactoren stimuleren de celvernieuwing van de epidermis en fibroblasten, verminderen rimpels en hebben een positief effect op het genezingsproces, hebben een hydraterende, verzachtende en voedende werking.

Productactie:

-Verhelderende verkleuringen.

-Het heeft anti-verouderingseigenschappen.

-Verzacht roodheid.

Het serum wordt aanbevolen voor alle huidtypes. Het heeft verhelderende, anti-aging en verzachtende eigenschappen, waardoor het een universeel product is voor de dagelijkse verzorging. Ingrediënten zoals vitamine C, adenosine en peptide epidermaal groeicomplex ondersteunen de elasticiteit, stevigheid en algehele conditie van de huid. De formule van het serum is vegan, waardoor het geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan cosmetica van plantaardige oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een schone en droge huid. Wanneer het product volledig is opgenomen, kunt u eventueel een crème aanbrengen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Ascorbyl Tetraisopalmitaat, Propaandiol, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Isoamyl Lauraat, Polyglyceryl-6 Stearaat, Tocoferol, Silaantriol, Adenosine, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-9, sh-polypeptide-11, Bacillus/foliumzuurfermentextract, natriumhyaluronaat, allantoïne, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-polypeptide-47, xanthaangom, glycerylstearaat, polyglyceryl-6-behenaat, caprylylglycol, butyleenglycol, 1,2- Hexaandiol, lecithine, acetylglutamine, dinatrium-EDTA, pentyleenglycol, glycerine, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115473

Specifieke referenties

ean13
5903991666246

SkinTra C The Light Serum...

€ 25,40
group_work Toestemming voor cookies