Sattva Ayurveda Night Queen natuurlijke deodorant - lichaamsmist 80 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Ontdek de schoonheid van natuurlijke verzorging met Night Queen Natural Deodorant

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Sattva Ayurveda Night Queen natuurlijke deodorant - lichaamsmist 80 ml

Ontdek de kracht van de natuur in de Night Queen deodorant. Het is niet zomaar een product, het is een ervaring waarbij natuurlijkheid en effectiviteit samenkomen. Zonder toevoeging van aluminiumzouten en tegelijkertijd effectief: zo zou uw dagelijkse verzorgingsritueel eruit moeten zien.

Ingrediënten uit de natuur voor nachtelijk comfort

- Bamboebladsap: hydrateert en verfrist de huid, waardoor deze een aangename frisheid krijgt.

-Toverhazelaar: een plant die bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen, heeft een verzachtende werking en verlicht irritatie.

Zachte bescherming - geen compromissen. De mist is een subtiele huidbescherming die de natuurlijke processen niet blokkeert. De deodorant voorkomt niet alleen onaangename geurtjes, ale laat ook een gevoel van frisheid en lichtheid achter. Geen aluminium, geen compromissen. De deodorant beschermt niet alleen maar voedt de huid ook. Het verstopt de poriën niet, waardoor de huid kan ademen. Het is een gevoel van comfort dat u de hele dag vergezelt. Night Queen is niet alleen een deodorant, het is ook element van je stijl. Het stijlvolle verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat u opvalt, zelfs voor alledaags comfort.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud het product voor gebruik. Breng de mist aan op een gereinigde en gedroogde huid.

Let op: vermijd contact van het product met de ogen. Als het product in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan grondig uit met veel water

SAMENSTELLING

Aqua , Hamamelis Virginiana (toverhazelaar) Water , Bambusa Balcooa blad ( Bamboo ) water, polysorbaat 20, glycerine, Rosa Cenfolia ( Rose ) bloemextract, zinkricinoleaat, Cocos Nucifera ( Coconut ) fruitextract, Cucumis Savus (komkommer) fruit Extract, Camellia Sinensis ( Green Tea ) bladextract, saccharide-isomeraat (pentavin), ethylhexylglycerine, parfum*, fenoxyethanol, allantoïne, citroenzuur, Cestrum Nocturnum-bloemolie, kaneelalcohol, citronellol, cumarine, eugenol, geraniol, hydroxycitronellal, iso-eugenol, Limoneen, Linalool, Methylheptinecarbonaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115727
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903794188747

Sattva Ayurveda Night Queen...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies