Mydlarnia Cztery Szpaki delicate crème deodorant Vanille en Palmarose Limited Edition "Badaj się" 60 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Crèmedeodorant is een ecologisch en gezonder alternatief voor traditionele anti-transpiranten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki delicate crème deodorant Vanille en Palmarose Limited Edition "Badaj się" 60 ml

Crèmedeodorant is een ecologisch en gezonder alternatief voor traditionele anti-transpiranten. Dit product absorbeert effectief vocht, neutraliseert onaangename geuren en geeft een gevoel van comfort, terwijl het natuurlijke zweetproces van het lichaam behouden blijft. De versie zonder toegevoegde frisdrank is vooral geschikt voor mensen met een gevoelige huid, gevoelig voor irritatie en allergieën. Deo Vanilla en Palmarose deodorant verrukt met zijn originele geurcompositie, waarbij frisse tonen van lavendel worden gecombineerd met bloemige accenten van palmarose en geranium, geaccentueerd door warme en omhullende vanille. Het product zit in een glazen pot, is fluweelzacht en heeft een romige consistentie. Het verspreidt zich gemakkelijk en trekt snel in. Een kleine hoeveelheid, vergelijkbaar met een erwt, is voldoende om het okselgebied te bedekken. Het is belangrijk om deodorant met mate te gebruiken, omdat een dunnere laag sneller intrekt en de kans op vlekken op kleding verkleint. Dit verhoogt ook de efficiëntie van het product, dat bij dagelijks gebruik tot 5 maanden meegaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid van het product met uw hand of spatel. Laat de aangebrachte crème drogen/absorberen voordat u zich aankleedt.

SAMENSTELLING

Butyrospermum Parkii-boter, Solanum Tuberosum-zetmeel, maïszetmeel, Magnesium , Cocos Nucifera-olie, Rosa Centifolia-bloem, Helianthus Annuus-zaadolie, Rosa Centifolia-bloemextract, glycerine, kaolien, Earth , zinkricinoleaat, Mangifera Indica-zaadboter, Linalool*, Aniba Rosaeodora Wood , Tocoferylacetaat, Magnesiumcarbonaathydroxide, Cetylalcohol, Magnesiumstearaat, Malvae Arboreae-bloemextract, Lavandula Angustifolia-bloemolie, Pelargonium Graveolens-bloemolie, Cymbopogon Martini-olie, Vanilla Planifolia-fruitolie, Citral*, Geraniol*, Farnesol* , Citronellol*, Limoneen*, Benzylbenzoaat*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114172

Specifieke referenties

ean13
5903641983174

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies