Ziaja Verwarmende massageolie 500 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

Verwarmende massageolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Verwarmende massageolie 500 ml

Ziaja Warming massageolie is een veganistisch product met intensieve massagewerking. Perfect voor dagelijks gebruik en in professionele schoonheidssalons, fysiotherapiesalons en SPA-salons, vooral na peelings en verwarmingsbaden.

Belangrijkste kenmerken van olijven:

-Geleidelijk verwarmend effect: De olie zorgt voor een geleidelijk gevoel van warmte, waardoor het ideaal is voor ontspannende massages.

-Verzacht de opperhuid: hydrateert en verzacht de huid perfect, waardoor deze zijdezacht blijft.

-Ondersteunende werking tegen cellulitis: Olijfolie helpt cellulitis te verminderen, waardoor de huid steviger wordt.

-Handige massage: Dankzij de consistentie maakt de olie het gemakkelijker om de massage uit te voeren, wat comfort garandeert voor zowel de masseur als de persoon die de behandeling ondergaat.

-Bloemen-oriëntaalse geursamenstelling: Olijf heeft een delicate, aangename geur, die de massagebehandeling bovendien ontspannend maakt.

Ziaja Verwarmende massageolie is een perfecte manier om de huid te verzorgen door middel van massage, terwijl het zorgt voor een aangename geurbeleving.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid olijfolie en masseer intensief tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum (minerale olie), octyldodecanol, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, ethyllinoleaat, ethyloleaat, ethyllinoleenaat, tocoferylacetaat, vanillylbutylether, Piper Nigrum (peper) fruitolie, parfum (geur), hexylcinnamal, citronellol . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115766
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887021759

Ziaja Verwarmende...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies