More 4 Care Luxury Boob Shaper Geconcentreerd serum voor buste en decolleté 100 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Het geconcentreerde serum voor buste en decolleté werkt als een push-up, zorgt voor een verstevigend effect en verbetert het volume en de vorm van de buste.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

More 4 Care Luxury Boob Shaper Geconcentreerd serum voor buste en decolleté 100 ml

Gebaseerd op ervaring in effectieve huidverzorging, werd de innovatieve LUXURY BOOB SHAPER-serie gecreëerd - een geavanceerd programma dat het uiterlijk van de buste en decolleté modelleert en verbetert. De producten in de serie zijn gebaseerd op Japanse MATCHA-thee, die bekend staat om zijn waardevolle antioxiderende en verstevigende eigenschappen, die de regeneratie van de borsthuid ondersteunen. Gecombineerd met een hooggeconcentreerd verzorgingscomplex zorgen ze voor snel zichtbaar resultaat. Het geconcentreerde serum voor borsten en decolleté werkt als een push-up, zorgt voor een verstevigend effect en verbetert het volume en de vorm van de borsten. Het verzacht en vermindert rimpels en hydrateert de huid onmiddellijk, waardoor deze op natuurlijke wijze wordt verlicht. 10% EXTRA-LIFT MATCHA & ALGEN COMPLEX verbetert het volume en de vorm van de borsten door de aanmaak van vetweefsel in de onderhuidse laag te stimuleren. Door de genen te activeren die verantwoordelijk zijn voor het lipogeneseproces, zorgt het voor het effect van volle en stevige borsten. Bovendien hydrateert en verzacht het de huid van de buste en decolleté intensief, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de huid van de buste en halslijn, vermijd de tepels. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen tot het is opgenomen. Gebruik elke ochtend en/of avond. Herhaal behandelingen indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Pentyleenglycol, Propaandiol, Dimethicon, Maris Aqua, Gehydrolyseerd algenextract, Camellia Sinensis-bladextract, Rubus Fruticosus-fruitextract, Gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom, Caesalpinia Spinosa-gom, Panthenol , Capryl- / Capric-triglyceride, Tocoferylacetaat, Dicaprylylcarbonaat, Tocoferol, pentaerythrityltetraisostearaat, propyleenglycol, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, fenyltrimethicon, dimethicon kruispolymeer, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, natriumbenzotriazolylbutylfenolsulfonaat, buteth-3, tributylcitraat, citroenzuur, natriumhydroxide, kaliumium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, CI 16185. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116061
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091839

More 4 Care Luxury Boob...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies