L'Occitane Illuminating Cherry Blossom 250 ml

€ 25,40
Inclusief belasting

Het effect van deze lichaamsbalsem is niet alleen een intense hydratatie, ale ook een subtiele verlichting en het omhullen van de huid met een vrouwelijke geur.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

L'Occitane Blossom Cherry Bodylotion 250 ml

Het effect van deze lichaamsbalsem is niet alleen een intense hydratatie, ale ook een subtiele verlichting en het omhullen van de huid met een vrouwelijke geur. Dankzij het gehalte aan sheaboter voedt deze balsem de huid diep, waardoor deze langdurig wordt gehydrateerd en elastisch wordt. Dit ingrediënt helpt ook om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Bovendien verheldert de balsem de huid, waardoor deze een stralend uiterlijk en een gezonde glans krijgt. De daarin aanwezige plantenextracten geven de huid een delicate, frisse bloemengeur die het lichaam omhult met een subtiel aura van vrouwelijkheid. De formule van de balsem trekt snel in, waardoor er geen vettig laagje op de huid achterblijft, waardoor je direct kunt genieten van de hydratatie en mooie uitstraling. Perfect voor dagelijks gebruik om de huid te verzorgen en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid ervan te benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

Royaal aanbrengen op een schone en droge lichaamshuid.

SAMENSTELLING

Aqua / Water - Butyrospermum Parkii (Shea) Boter - Glycerine - Dimethicon - Parfum / Geur - Glycerylstearaat - Cetearylalcohol - Prunus Cerasus (bittere kers) Fruitextract - Vitis Vinifera (druiven) zaadolie - Peg-100 Stearaat - Hydroxyethylacrylaat / Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer - Sorbitol - Caprylylglycol - Cetylalcohol - Natrium Pca - Ceteareth-33 - Tocoferylacetaat - Xanthaangom - Mica - Propyleenglycol - Sorbitaanisostearaat - Polysorbaat 60 - Limoneen - Linalool - Alfa-isomethylionon - Citronellol - Ci 77891 /Titaandioxide - Ci 77491/IJzeroxiden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116288
a lot

Specifieke referenties

ean13
3253581754030

L'Occitane Illuminating...

€ 25,40
group_work Toestemming voor cookies