Resibo Melt Away Make-up Verwijdering Balsem 100 ml

€ 22,60
Inclusief belasting

Make-up verwijderende balsem is een combinatie van de kracht en effectiviteit van natuurlijke reinigende stoffen in een zeer milde formule. De aangename consistentie van Melt Away, onder invloed van je lichaamswarmte, verandert in een olie die make-up zacht en grondig verwijdert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Make-up verwijderen was nog nooit zo eenvoudig! De aangename, mango ruikende consistentie van boter verandert in olie onder invloed van je lichaamswarmte. Verwarm de balsem gewoon in je handen, verdeel het over je gezicht en was het af met water. Alleen en zo veel voor de absolute zuiverheid van uw huid!

Een combinatie van de kracht en effectiviteit van natuurlijke wasmiddelen in een zeer milde formule. De aangename consistentie van Melt Away verandert onder invloed van je lichaamswarmte in een olie die zacht en grondig make-up verwijdert. Het kan zelfs de waterdichte aan. Maakt de huid schoon, zacht en gehydrateerd.

Melt Away is een make-up remover balsem die gemakkelijk kan worden verwijderd met water. Verwijdert zacht en effectief make-up, zelfs waterproof. Maakt de huid schoon, zacht en gehydrateerd. Een perfect uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke wassubstanties, die de hydrolipidenbarrière beschermen, evenals verzachtende en kalmerende middelen, maakt de balsem uiterst zacht en tegelijkertijd zeer effectief. Efficiënt en gebruiksvriendelijk. Het zal geweldig zijn voor op reis. Het zal ook gewaardeerd worden door mensen die het druk hebben en niet graag te veel tijd in de badkamer doorbrengen. De frisse en aangename geur van mango is een extra genot in het gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid lotion aan op droge handen tot het de consistentie van een olie heeft. Aanbrengen op het gezicht en even inmasseren om make-up en onzuiverheden op te lossen. Daarna afwassen met warm water. Denk aan de tonic! Bewaar op kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Vitis Vinifera Zaadolie, Mangifera Indica Zaadboter*, C10-18 Triglyceriden*, Polyglyceryl-4 Oleaat, Cetearyl Olivate*, Sorbitan Olivate*, Glyceryl Stearaat*, Aqua , Parfum, Kalium Olivoyl Gehydrolyseerd Haver Eiwit*, Kalium Cocoyl Gehydrolyseerd Haver Eiwit *, Helianthus Annuus zaadolie, tocoferol, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, kaliumchloride, limoneen

104979

Specifieke referenties

ean13
5903714270033

Resibo Melt Away Make-up...

€ 22,60
group_work Toestemming voor cookies