Eveline Variete losse gezichtspoeder met verkoelend effect 5 g

€ 10,81
Inclusief belasting

Extreem licht, los poeder, verrijkt met water, verfrist en hydrateert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Eveline Variete losse gezichtspoeder met verkoelend effect 5 g

Extreem licht, los poeder, verrijkt met water, verfrist en hydrateert de huid. Dankzij actieve verzorgende ingrediënten krijgt u een gezond en stralend uiterlijk van uw huid, terwijl u deze regenereert en beschermt tegen rimpels. De formule op waterbasis van dit poeder geeft onmiddellijk een gevoel van rustgevende verfrissing en hydratatie, waardoor een verkoelend effect ontstaat. Het anti-verouderingscomplex in de kamer zal na verloop van tijd beschermen tegen rimpels, terwijl de uniformiteit van de huidskleur wordt verbeterd en regeneratie wordt gestimuleerd. Het hyaluronzuur in de samenstelling zorgt voor een diepe hydratatie, terwijl niacinamide bestaande rimpels helpt verminderen en het verschijnen van nieuwe voorkomt. De receptuur van dit poeder helpt je kleine onvolkomenheden te verbergen, waardoor je huid er goed uitgerust uitziet. De lichte consistentie past perfect bij de huid die verzorging nodig heeft.

Voordelen:

-Hydrateert en regenereert de huid

-Verbergt onvolkomenheden

-Het heeft een verjongende werking

- Egaliseert de huidskleur

-Bevat verfrissend water

-Zorgt voor een verkoelend effect

-Veganistisch vriendelijk

-De verpakking bevat een applicatiespons

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder op de huid aan met behulp van de spons die in de verpakking zit. Geniet van het verfrissende verkoelende effect!

SAMENSTELLING

Aqua , Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, HDI/Trimethylol Hexyllacton Crosspolymeer, Silica Silylaat, Glycerine, Benzylalcohol, Silica, Niacinamide, Dehydroazijnzuur +/- CI 77492 (ijzeroxiden), CI 77491 (ijzeroxiden), CI 77499 (ijzeroxiden) )). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112391
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416037972

Eveline Variete losse...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies