• Nieuw

Ziaja Coconut & Orange Vibes stimulerende en verfrissende douchegel 200 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Energetische en verfrissende douchegel die zorgt voor intense hydratatie en natuurlijke verfrissing van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Coconut & Orange Vibes stimulerende en verfrissende douchegel 200 ml

Ziaja Coconut & Orange Vibes is een stimulerende en verfrissende douchegel die zorgt voor intense hydratatie en natuurlijke verfrissing van de huid. Dit veganistische product bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke lichaamsverzorgende cosmetica. Deze gel is gebaseerd op plantaardige actieve stoffen die de huid verfrissen en verfrissen, waardoor deze een gezond en stralend uiterlijk krijgt. De vloeibare ale geconcentreerde formule maakt het gemakkelijk in gebruik en zeer efficiënt. De subtiele geur zorgt voor een extra gevoel van ontspanning tijdens het baden of douchen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een vochtige huid en masseer tot schuim ontstaat. Spoel vervolgens grondig uit. Vergeet niet om water te besparen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, undecylenamidopropylbetaïne, glycerine, kokosglucoside, Cocos Nucifera (kokosnoot) olie, Citrus Aurantium Dulcis (oranje) bloemenwater, natriumchloride, dinatrium-EDTA, natriumbenzoaat, parfum (geur) , Limoneen, Linalool, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116640
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887003144

Ziaja Coconut & Orange...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies