• Nieuw
Apis douchegel met gezouten karamel 300 ml

Apis douchegel met gezouten karamel 300 ml

€ 6,70
Inclusief belasting
117821

Trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze romige douchegel met de geur van gezouten karamel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Apis douchegel met gezouten karamel 300 ml

Dompel jezelf tijdens elk bad onder in de aromatische wereld van gezouten karamel en geniet van de unieke formule van de romige gel, die je huid de hele dag door van de juiste hydratatie en elasticiteit voorziet. Deze unieke gel reinigt niet alleen ale voedt je lichaam ook en voorziet het van de nodige voedingsstoffen.

Belangrijkste ingrediënten en hun eigenschappen:

-Hyaluronzuur: beschermt de huid effectief tegen waterverlies en zorgt voor een perfecte gladheid en elasticiteit.

-Datumextract: Het heeft anti-verouderings- en verzachtende eigenschappen en voorziet de huid van een schat aan vitamines en mineralen die een gezond uiterlijk ondersteunen.

-Honingextract: voedt en regenereert de huid dankzij het hoge vitaminegehalte, waardoor deze zacht en stralend blijft.

-D- panthenol : Versnelt het regeneratieproces van de opperhuid, verzacht irritaties en ondersteunt langdurige hydratatie van de huid.

Trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze romige douchegel met de geur van gezouten karamel. Regelmatig gebruik zal uw huid gehydrateerd, elastisch en stralend maken, en de omhullende geur van karamel zal een uniek karakter aan elk bad toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een vochtige huid, was het lichaam en spoel grondig af met water. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, PEG-120 methylglucosedioleaat, coco-glucoside, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, natriumchloride, parfum, styreen/acrylatencopolymeer, natriumhyaluronaat, mel-extract, Phoenix Dactylifera-fruitextract, D- panthenol, glycerine, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom, Caesalpinia Spinosa-gom, CI 20285, CI 19140, CI 15985, CI 14720, CI 42090, propyleenglycol, fenoxyethanol, caprylylglycol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117821
veel

Specifieke referenties

Apis douchegel met gezouten...

€ 6,70
group_work Cookie toestemming