Beauty of Joseon Ginseng Essence Water Water met ginseng-essence 150 ml

€ 17,40
Inclusief belasting

Verstevigende gezichtsessentie met antioxiderende, verhelderende en hydraterende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water Water met ginseng-essence 150 ml

Ginseng Essence Water is een verstevigende gezichtsessentie met antioxiderende, verhelderende en hydraterende eigenschappen. Het recept is gebaseerd op maar liefst 63% ginsenghydrolaat, een plant die bekend staat om zijn antioxiderende eigenschappen en effectiviteit bij de behandeling van verkleuring en roodheid. Bovendien bevat het 2% niacinamide en pantenol , die irritaties verzachten en de regeneratie van mogelijke acne-laesies versnellen. De gehele formule is vegan en samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De productingrediënten zijn:

-Ginsenghydrolaat: heeft een antioxiderende, verstevigende en verfrissende werking op de huid.

-Niacinamide: egaliseert de huidtint en reguleert de werking van de talgklieren.

-Panthenol: heeft ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen.

-Adenosine: verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid.

-Gefilterde melkzuurbacteriën bioferment: verbetert de bescherming van de huid tegen pathogene bacteriën, hydrateert de huid en heeft antioxiderende eigenschappen.

De werking van dit product omvat onder meer het verstevigen van de huid, het egaliseren van de kleur, het verbeteren van de conditie van de huid en het verminderen van roodheid. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar zachte en effectieve gezichtsverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na het reinigen van uw gezichtshuid een paar druppels van de essence op uw gezicht aan en verdeel deze gelijkmatig. Vermijd het gebied rond de ogen. Dep de essence met je vingertoppen in de huid. Gebruik na elke reiniging van de huid.

SAMENSTELLING

Panax Ginseng wortelwater, butyleenglycol, glycerine, propaandiol, niacinamide, 1,2-hexaandiol, Aqua , hydroxyacetofenon, glycerylglucoside, xanthna gom, Panthenol , dikaliumglycyrrhizaat, allantoïne, adenosine, Panax Ginseng calluscultuurextract, Theobroma Cacao (cacao) Extract, dextrine, glucose, Panax Ginseng-wortelextract, Panax Ginseng- Berry , Lactobacillus/Panax Ginseng-wortelfermentfiltraat, natriumhyaluronaat, ethylhexyglycerine, dinatrium-EDTA. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116518
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809738310960

Beauty of Joseon Ginseng...

€ 17,40
group_work Toestemming voor cookies