Claresa Keep Is Nude hydraterende CC Cream /104/ Nude 33 g

€ 8,91
Inclusief belasting

Het is de perfecte keuze voor degenen die er mooi uit willen zien en tegelijkertijd hun huid willen verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Keep Is Nude hydraterende CC Cream /104/ Nude 33 g

Veganistische foundation met een romige consistentie biedt een matige dekking en een natuurlijke, stralende finish. Dankzij actieve ingrediënten zorgt het voor hydratatie, verlichting en een gezond huideffect. Squalaan en vitamine C hebben antioxiderende eigenschappen, waardoor de impact van vrije radicalen wordt geëlimineerd, de huid helderder wordt en verkleuring wordt verminderd. Het is de perfecte keuze voor degenen die er mooi uit willen zien en tegelijkertijd hun huid willen verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty .

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, glycerine, propaandiol, ethylhexylpalmitaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, polyglyceryl-3 diisostearaat, fenyltrimethicon, C18-36 zure triglyceride, polyglyceryl-4 isostearaat, hexyllauraat, squalaan, natriumchloride, Ascorbylglucoside, natriumhyaluronaat, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, triethoxycaprylylsilaan, aluminiumhydroxide, hydroxyethylcellulose, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylglycol, Raspberry , natriumfytaat, alcohol, parfum. [+/-] CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113540
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819812732

Claresa Keep Is Nude...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies